意見反饋
義工

家事百科 今日: 11|主題: 37009

問:宜家單人床

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

問:宜家單人床

早幾日去宜家見到有些單人木架床好平($3百幾蚊都有)
有無人買過?好嗎?
THANKS

珍珠宮

國民生產總值:30618

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Re: 問:宜家單人床

雖然我無用過, 但係睇過好似好好易難, 而且一路聽 D 人講好易難, 所以信心不大.....

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

我都有聽見其他人講話宜家有些傢私好快爛

男爵府

國民生產總值:6964

我以前都用個宜家d單人木架床,如果你睇中個款係木架+魚骨,甘我就真係唔recommend啦,都好化學.

大宅

國民生產總值:2746

2019勳章

我都係用鱼骨碌架床不過晤係用宜家,
之後我自己去木行配加床板{2分厚}安全好多架!
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

別墅

國民生產總值:617

真係比其他化學架,又容易 it it 聲......連轉身都有聲,冇覺好

別墅

國民生產總值:763

我剛剛買了一張俾我囝囝用(2years), 都ok . 可能佢得30幾磅, 但係有時我自己坐上去同佢換片時, 都唔覺有問題wor

子爵府

國民生產總值:12149

吾係wor~~我用緊張宜家兩層兒童床.幾好呀.我以前有張單人床,用左成7,8年,而家仲拆件放左係書房tim.不過講真,而家佢d料真係差左.但我將會買張伸縮床俾細女,換左佢張bb床.應該都無問題既.我成屋都係宜家,大部份都ok架.櫃就差d啦.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.