意見反饋
義工

想生BB 今日: 115|主題: 99726

有冇姊妹食過 (Metformin) 這隻藥?

洋房

國民生產總值:354

有什麼用?

複式洋房

國民生產總值:274

Re: 有冇姊妹食過 (Metformin) 這隻藥?

This is diabetic drug

別墅

國民生產總值:672

糖尿藥黎架!我亞媽都係食呢隻藥,食
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

男爵府

國民生產總值:7751

畀面勳章

[quote]
baby951104 寫道:
糖尿藥黎架!我亞媽都係食呢隻藥,食

大宅

國民生產總值:3265

我依家都食緊哩隻藥, 因為E生懷疑我係卵巢多嚢, 所以食哩隻藥會有幫助好番.

洋房

我依家都食緊哩隻藥, 我個醫生講話會有幫助, 我已食了3個月, 身體輕了少少. 但d M 都咪OK:-( .

妳食了幾長時間?

別墅

國民生產總值:672

Minniechung 寫道:
我依家都食緊哩隻藥, 因為E生懷疑我係卵巢多嚢, 所以食哩隻藥會有幫助好番.

咦!乜隻藥可以咁用架!又學多樣
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

大宅

QQYee,

你點解會食哩隻藥, 我食左1個月到, 食下停下, 因為食左會有d反應, 肚瀉, 作悶等等徵狀, 但e生話係甘的. 你有無哩d徵狀.

minnie

洋房

Minniechung ,

會肚瀉, 作悶等等徵狀, 3 - 4星期後會冇事, 不過唔好食下停下.

大宅

qqyee,

我知啦, 唔該哂.

minnie

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.