論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 回覆:cheungkaka的帖子

你都好,用廚房紙叫平D!我果件成日亞女跌少少餅碎/粥仔落地佢用我D tempo盒庒紙泥抹一抹又扔!大佬成三十蚊條嫁!我下次要換返D平野!仲有我個工人可能食砂糖,我屋企冇飯煮,但佢可以一個月用一大包糖,係十幾蚊一包果隻size!我以前一包幾蚊果D都擺得太耐要掉!其他D用品都買到我就泥破產

複式洋房

唔知點解個個都係咁衰,要即刻同佢講等佢知你有注意到
:-D

珍珠宮

我工人都有呢個問題。仲有,我發現佢好鍾意樽O野仲剩番好多就叫買,總之張 shopping list 差不多個個禮拜都話要買清潔用品!我而家就算買o左都唔會咁快俾樽新o既佢,有新o既用咁方便舊o個樽佢 9 成唔會用到好乾淨!

男爵府

屋企所有日用品都好快比工人用晒>_<

我諗下次你會發現張水電煤唔少野。 我以前果個都係, 半個月用左一枝紅威寶。 我會親身示範俾佢睇我expect佢每次用幾多, 每樣太概用幾耐。

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

回覆:落地孩兒 的帖子

妳工人係唔係要飲coffee嗰隻呀?係真係會勁用砂糖,我個工人一個月就用完一大包,佢同我講砂糖在佢家鄉係貴嘢嚟,可能係咁,佢哋唔怕糖尿博晒命落。

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

回覆:屋企所有日用品都好快比工人用晒>_<

啱啱發現工人唔夠一星期用完一包除塵紙,我叫佢清潔BB房先好用,其他地方用掃把掃,仲要底面兩面都用,我問佢點解用得咁快,原來佢成間屋都係用除塵紙抹,仲同我講好好用好去塵連電視都抹得,說明書係咁寫,真係吹脹

複式洋房

回覆 HappyDay2008 的帖子

唔一定係用哂, 佢地拿去佢地老鄉d鋪賣 !
www.facebook.com/LYTshopHK
SimoV 水蜜桃美白足膜
台灣製做, 暢銷日本
水蜜桃加添, 不含水楊酸, ph 值3.76, 絕不傷皮膚~~
讓你雙腳...白白..滑滑...美美....

首頁

尾頁

跳至