意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 8|主題: 133703

[搵食推介] 美麗華燕窩dinner buffet

大宅

國民生產總值:1829

美麗華燕窩dinner buffet

美麗華燕窩dinner buffet好唔好食??
tks
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

大宅

國民生產總值:1644

Re: 美麗華燕窩dinner buffet

之前恆生信用卡都有優惠,優惠價都幾抵,所以要好早book。菜色會比較多中菜、熱葷,都幾好,幾適合同老人家一齊食。

connie 寫道:

美麗華燕窩dinner buffet好唔好食??
tks
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

子爵府

國民生產總值:10525

幾多錢??

大宅

國民生產總值:3371

Click 入去玩遊戲, 好容易取得七五折Coupon.
不過聽聞燕窩buffet做埋今個月

http://www.hotelmiramar.hk/hl_atrium_zh-TW.asp

別墅

國民生產總值:955

不過是沒有oyster 的, 只有長腳蟹
知足知不足, 有為有不為

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.