嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章

學習褲是否吸尿容量比普通尿片少.

因我最近買了學習褲是用來去街時候換,換起來比較普通尿片方便,我囡囡可以在洗手間企起地下都換得."唔洗"找地方訓起"道"換.但我發覺學習褲好容易就"滿晒".就要換個新.

男爵府

Re: 學習褲是否吸尿容量比普通尿片少.

我都打算買學習褲出街換片用呀,方便好多,你用緊咩牌子呀?好快就要換一條?

大宅

我又唔覺喎, 吸水同尿片都差唔多, 不過比尿片焗身D.

大宅

joyce828 寫道:
因我最近買了學習褲是用來去街時候換,換起來比較普通尿片方便,我囡囡可以在洗手間企起地下都換得."唔洗"找地方訓起"道"換.但我發覺學習褲好容易就"滿晒".就要換個新.

因為學習褲係 suppose 俾學緊如廁的BB 唔小心賴左用的,而且要俾BB 有褲仔的感覺,所以薄D。

大宅

環保接龍勳章

vic-wing 寫道:
我都打算買學習褲出街換片用呀,方便好多,你用緊咩牌子呀?好快就要換一條?

我用pampers尿片.穿學習褲出街換片真的方便d. :mrgreen:

珍珠宮

我而家都用緊pampers學習褲, 都幾好, 遲d就會試Goon's & nepia.

首頁

尾頁

跳至