跳至

首頁

尾頁

男爵府

買"鞋"有咩好介紹呀?

想買1歲學行鞋呀? 有咩好介紹呀?
其實夠竟係----- 買硬 OR 軟底----好呢?
大約幾多錢架?
邊喥可以買到呢?

因為我都去過DR.KONG見到學習鞋,但好軟身呀.
著左好似無著咁,所以唔敢買住,問下大家意見先?

別墅

Re: 買"鞋"有咩好介紹呀?

我就買普通鞋仔咋,軟身.
我BB著過D硬身,好似行的好唔慣.
所以買番軟身
我在西田買,

大宅

好媽媽勳章

剛剛學行要買軟身鞋, 著硬身鞋bb唔識行架! 等佢行得順暢先轉硬身!

男爵府

我都想同大家分享下我自己既經驗.
ERIC大哥學緊行但仲未夠膽放開手自己行.
我一心諗住去旺角Bebe DREAMS買返對COMBI鞋,
因為ON-SALE 緊呀. 我比ERIC試著後,
再放佢落地佢唔肯行喎.可能對鞋仔硬左少少啦,
咁跟住行去睇其他鞋仔比較下啦.COMBI真係平為番上黎
都係$165一對囉.但要買二對囉.佢話未試過咁平喎.
不過你地知唔知原來係大陸造的.
跟住行左入一間買芝麻街既舖頭,行去試ELLE鞋喎.
比ERIC一著再放佢落地,佢就行黎行去喎.
可能比較軟身少少,佢可以容易D行掛
咁我就諗都唔洗諗就買左啦.
隻鞋仔污穢左用濕布就可以清潔,
因為係真皮喎,咁我買左對白色銀色邊好型下架.
返到屋企見到有少少黑黑地就玩下,
拎濕布一抹又真係OK白番哂喎.真係直得一齊分享下囉.
因為係新貨所以買緊正價無折喎.

CANDYPO講得好岩呀!我問過幾個比鞋既SALE
佢地都係咁講囉.
candyPo 寫道:
剛剛學行要買軟身鞋, 著硬身鞋bb唔識行架! 等佢行得順暢先轉硬身!

大宅

我B女著ELLE鞋的。
上次係千色店買有特價
:-P :-P :-P :-P :-P :-P[img]

別墅

我買左一對Chickeeduck BB學行鞋比Cyrus, 係軟軟地, HSBC Card有九折.
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至