意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 42|主題: 89763

POLO 有無人知幾時開始減價?

大宅

國民生產總值:2581

如題

我要同囝囝入貨

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

Re: POLO 有無人知幾時開始減價?

我都想知

大宅

國民生產總值:3218

it's on sale NOW... maybe have to use HSBC credit card... do check it out!
tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

大宅

tigerboy,

that one is Polo Sport! no baby clothes kar

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

係呀, baby clothes 無折呀 :-(

民房

國民生產總值:127

Should be "OLO JEANS COMPANY"

大宅

國民生產總值:3218

oops... thanks!

kamankwok 寫道:
tigerboy,

that one is Polo Sport! no baby clothes kar
tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

大宅

如果有人留意到一減價, 麻煩通知一下

大宅

國民生產總值:1222

I also want to know. I think the kids' wear of Polo this season is very good.

大宅

都係等唔切買左件jacket 比亞囝喇

珍珠宮

國民生產總值:33403

好媽媽勳章

Wa, 你好富貴呀.
我減價都未必'些得'買.

大宅

國民生產總值:1844

me 2

子爵府

國民生產總值:11319

我淨係知polo jeans係10月尾有減咋, 仲要係有hsbc credit card先有!!! 其餘ralph polo有冇就唔知啦!!!

ps. 我都買左條jeans有八折都幾抵架..!!

大宅

大宅

我係富貴就一次過買晒去啦
我只不過係..... 慳慳埋埋買野比個囝囝

YanYan0116 寫道:
Wa, 你好富貴呀.
我減價都未必'些得'買.

大宅

國民生產總值:1998

好媽媽勳章

我咪又係,都無減價都買咗件線衫比個囡,鬼叫靚咩正所謂
[size=x-large]死慳死抵,買比個仔"~~~

男爵府

國民生產總值:8186

2019新春慶豚圓 2019勳章

真係比你笑c

[quote]死慳死抵,買比個仔"~~~

複式洋房

國民生產總值:355

near X'mas

大宅

openleung,

你講得好岩呀! 我地為左囝囝囡囡真係付出不少架, 不過見到佢地扮得咁靚仔/靚女 就已經咩都值返啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.