意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241055

請問托腹帶係著在內褲裏面定出面?

別墅

國民生產總值:541

請問托腹帶係著在內褲裏面定出面?

有個sales話我知, 係著在內褲裏面, 但係.... 咁會唔會好痕兼敏感架?
另一個sales話, 著在內褲裏面又得, 出面又得, 隨我鍾意喎! 咁如果著在出面, 去廁所會唔會次次都要除, 咁又好煩喎?
請問應該點用?

洋房

國民生產總值:257

Re: 請問托腹帶係著在內褲裏面定出面?

我著開出面架...去廁所時咪推佢上去..去完拉番落去咁囉
HEHEHHEE

子爵府

國民生產總值:14766

我都係著係內褲出面既, 因為著係內褲出面冇咁易"sin"落去, 起碼有條under貼住, 如果你直接"cool"住個肚好易"sin"落去架

男爵府

國民生產總值:5890

norikolin 寫道:
我著開出面架...去廁所時咪推佢上去..去完拉番落去咁囉
HEHEHHEE

me too !

別墅

國民生產總值:541

i see...
唔該晒!

子爵府

國民生產總值:14678

我著埋0係條褲出面架. 著裙就少用 d.
因為返到 office 長時間坐, 我會除.
所以咁樣我會放便 d.

但去洗手間, 我會除左佢, 去完重新再帶過.
咁樣個承托力會好 d.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.