自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過小兒靈芝蜜?

不知效果如何?
該用戶已被刪除

Re: 有無人試過小兒靈芝蜜?

大宅

好開心終於有人答 :lol: 佢話係俾成日無胃口食野的小朋友, 我個囡成日無胃口食野,搞到無晒抵抗力,所以想試下羅,乜唔係就咁食咩,要開水飲架?

洋房

我覺得有傷風(有睇醫生&食藥)可加速痊癒

複式洋房

請問在那裡買? How Much ?

禁止訪問

大宅

Yep, seems that it works and my daughter almost finish the 1st bottle, I will keep on feeding her.

By the way, I give the syrup to my daughter every day and night directly (1 tea spoon a time, totally 2 tea spoons a day), not adding to water or milk.

I bought it from Maxxings, or you can buy at Watxons, the brand I bought is "Vitaxxx" (維特健x小兒靈芝蜜).

Do_Do 寫道:
我就覺得亞仔食左之後, 抵抗力好左, 之前佢都幾容易流鼻水同咳, 但我已經食緊第2枝喇, touch wood佢都未病過, 我通常早晚溝落奶俾佢食, 反而就咁開水佢唔肯飲..
我記得大概好似六十幾七十蚊咁上下...

大宅

屈臣氏有得賣,大概八拾幾蚊or係維特健靈買
該用戶已被刪除

大宅

請問幾大個可以食呀?因為我見個樽無寫ge!

複式洋房

thanks , i will go to buy today

大宅

個樽寫嬰兒都食得,但有蜜糖我唸over 1 year old先食會好啲

大宅

bnb,

Thanks!

水晶宮

bnb 寫道:
個樽寫嬰兒都食得,但有蜜糖我唸over 1 year old先食會好啲

係呀, 仲好岩好似我囡咁岩岩返學既小朋友囉

複式洋房

hi

我 個 女11個月了在4個月時開始飲佢小兒靈芝蜜到現在佢都係六豆牙時看了一次醫生,所以我覺得佢地幾合適小bb4個月以後飲~~正啊

首頁

尾頁

跳至