自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大眼二合一全乾洗衣機

看中金章 7KG 乾衣3KG - $7000

或 飛歌 7KG 敢衣5KG - $5000

價錢差好遠

邊個牌子好D﹖
謝謝

大宅

Re: 大眼二合一全乾洗衣機

本人覺得金章好d呀..

另外whirlpool都幾好呀...

等待驗證會員

屋企個部係I字頭, 買個陣個sales係話whirlpool做保養維修... 但係唔係好記得個全名. 用左差唔多4年lu, touchwood, 都無事! :mrgreen:

男爵府

還有無意見呢﹖
另外﹐
我想買7KG 乾衣3KG個二合一洗衣機﹐
但老公驚用電勁﹐叫我買5KG﹐有無媽媽用僅7KG二合一洗衣機﹐用電多嗎﹖

男爵府

金章 7KG 乾衣3KG - $7000

大宅

ALAL,

don't buy 飛歌 . My mum bought one(only 洗衣機), always broke down, the repairment cost is so expensive and she changed back to 金章 finally. Whirlpool may be another choice. I have used for two years, so far so good.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

買金章好d ! 飛歌d產品麻麻, 買唔過!
我有部冷氣新買左一個月, 搵人來維修滴水,
個師傅拎個(羅C批)左(廖)下`右(廖)下
都冇整好就叫我簽單, 佢走時仲滴緊水架!
~不負責任~:tongue:

民房

Don't buy the 飛歌. My one broken down within one year. After that, I bought Whirlpool which has been using more than 9 years.

首頁

尾頁

跳至