想生BB

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

Re: 真的好想有bb....幾時先輪到我 ?!

今個月有點失落.排卵當日, 隻佬唔合作,又話好攰,又話晏瞓.
真係想同佢講, 既然咁唔合作, 唔想生就以後大家都唔好生, 但之後唔好後悔,到四五十歲時又話想要, 我一定冇能力.又或者佢自己同99交代........唔好煩我.

你估我個個月睇醫生唔洗錢咩...仲有,花咁多心機好好玩咩.

大宅

大家好, 我都好想快d有, 已經試咗兩次都唔中啦 !

今日day5咋, 仲有成10日先係egg day. lee10日都唔知點過....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

一見你個名, 我就以為係我添~

複式洋房

Meowcat,
千祈唔好唔開心,我哋下個cycle再接再厲!!!!

Miffy-miffy 寫道:

大家好, 我都好想快d有, 已經試咗兩次都唔中啦 !

今日day5咋, 仲有成10日先係egg day. lee10日都唔知點過....

Miffy-miffy ,
我今日又係day 5呀,妳都好10日後就egg day,我週期比較長,要成15-16日後先開始egg day!!!! :-( :-(

民房

我聽朋友講 , 同老公 DO 完 , 放個枕頭在腰後 ,
就易 D Bingo , 大家可以參考下

大宅

醒目開學勳章

唔好諗咁多就好快有架勒, 諗得太多同太凝住係唔得架, 呢d 都係我身邊既朋友同我講既, 有幾個friend 起初又係量住體溫, 咩都做足, 量足大半年都無, 一唔量就即有bb. 我都想唔日日量體溫了, 大約知自己個pattern, 順勢開工搏下, 再enjoy d 同老公 xx 就易中. 原來個過程你唔投入係好難bingo 的, 就算比你知egg day 都無用. 我下個cycle 會極力投入. 大家都試下啦.

大宅

Meowcat

你幾耐一個cycle??

大宅

monkey05,

已經開古了... 就是"多謝參與,下次再努力"喇!!! 又要等下一個機會了!!! 你點呀??!! 是否今天知結果呢?? 在別個題目見到你的分享,你的情況如何呢??

我都想大家一齊中,真是好好的,真是有排傾都唔完呀!!!
monkey05 寫道:
happyivy,

係呀如果大家都中你話幾好呢. 有排傾... :lol: :lol:

你仲有幾多日就開古呀? 我換証之日就知, 睇下果朝有無大趺溫先再話你知. 望就梗係無啦.

你今個cycle 有無把握?

複式洋房

我都等左年半都未有, 而家都好心急

大宅

醒目開學勳章

happyivy,

我都同你一樣呀......."多謝參與,下次再努力". 衰左. m 昨日come 左. 我同你同一日mc 喎, 你cycle 幾長架? 我就 30日, 會唔會我地都係差唔多時日一起開工呢?????

唔怕....再來過, 月尾之ma, 又可以再出激.

民房

HI~~ 可能您後生,我37啦,下個月就係結左婚一年,呢一年我地努力咁做人,都失敗~~~上個月我未睇dr問點解,佢話好多都唔係結婚就有,dr比左10粒排卵藥我,幫助下易有.我都一把年紀,我老公又係獨仔,我好驚無得生~~

大宅

apduck,

其實我都唔知係咪day15係egg day, 估呀咋.

不過我打算今日開始復工啦. 兩三日一次, egg day多做一次, 希望ok啦.

複式洋房

Miffy-miffy ,
嘩!!妳咁早就開工啦!!!
我都好想快d 開工,但老公呢排好忙,返到屋企只係得番半條人命咋!!!:-( :-(
希望可以喺排egg egg 時先努力吓啦!!!!

大宅

monkey05,
是的,多謝你的鼓勵,因為有人明白自己呢!!!
見mc時都有d失望,仲以為今次有機添,點知都是一場空... :-(
最近,知道身邊的朋友.親戚都有左3個月,替她們歡喜之餘,也有點羨慕呢!!! 希望我都有咁既一天喇!!!
時間上我都是在危險期,即10月尾11月頭dodo,咁都唔中,自己都無計,真的只有聽憑上天的意思了... 我個cycle約28日,即遲下又可以開工了... 你又何時可以問工呀??應該大家的時間都是相約的,真希望bingo就大家一齊bingo,感覺好好,好興奮呢!!!互相支持!!! 加油!!! 為你祈禱的...
其他姊妹都要努力!!!

大宅

醒目開學勳章

happyivy,

我又係在10月尾11月頭係危險期do, 做曬要做既日子啦, 仲要d 體溫升得幾靚仔, 都唔中, 真係唔明架, 可能都係天意. 無緊要, 都叫做盡左力. 我今個月尾果幾日開工. 好, 祝大家一起bingo!! 比d 信心去馬.

大宅

是的, 大家都要加油呀!!! 在適當的時候啦,上天就會派這個小天使到我們家架喇!!!

希望今個聖誕節收到意外的驚喜,一份大大大大大禮吧!!!

其實,monkey05,係要返工的嗎??

大宅

apduck,

我今日用clear plan, 已經有條淺色啦, 今日day10咋, 而且今日開始有d分泌.... 好似比上個月早咗.. ?-( 不過唔理啦, 反正都開工lu.

洋房

我第一次上呢個網,自己已有一子,下個月六歲,呢兩年都好想再有,今年已經39,好心急,最近幾個月發力,我28日,好準時,但亦好準時”失望”,原來睇呢個網,有咁多有志之,好有鼓勵作用啊

大宅

醒目開學勳章

happyivy,

無錯, 上天會安排.

good idea, 等緊今個聖誕節收大禮.
加油.

check pm.

大宅

大家好呀~~我都真係好想好想有bb呀~~但等左幾個月都無呀~~今日仲m come tim 呀勁唔開心呀~~ :-( :-( 唔知有咩可以做,可以快點bingo呢~~係咪一定要食補野先可以容易有bb架~~可唔可以教下我呀~~因為我身邊無人可以教到我呀~~我好無奈呀~~ :-( :-(

首頁
23456...7

尾頁

跳至