意見反饋
義工

自由報料 今日: 205|主題: 268012

雅培恩加健 EQ 學前教育證書課程抽奬結果出左喇 ~~

大宅

國民生產總值:3026

雅培恩加健 EQ 學前教育證書課程抽奬結果出左喇 ~~

我只係見到報紙有登, 但無 scanner 所以 u/l 唔到上黎.

男爵府

國民生產總值:8047

Re: 雅培恩加健 EQ 學前教育證書課程抽奬結果出左喇 ~~

請問邊份報紙? 係咪今日存登??

男爵府

國民生產總值:6499

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 雅培恩加健 EQ 學前教育證書課程抽奬結果出左喇 ~~

有冇人可以upload上黎睇下.

珍珠宮

國民生產總值:40803

ben 份報紙

大宅

係明報呀! 我影底左, 不過upload 唔到, 或者你地有無媽咪可以幫幫手, 又或者可以 fax 比你地 upload.

我諗可能中奬人多, 我好好彩, 只係寄一封去, 都得左, 祝大家都咁好運!!

男爵府

國民生產總值:6114

我都中左呀, 好野.....

大宅

恭喜晒呀.....
我諗今次 quota 多, 一定好多 bk 媽咪中呀 ~~

男爵府

我都係咁話, 成 1000 個quota, 係報紙睇到眼都花埋至搵到..hehe...d 字又細粒喎.

男爵府

各位媽咪, 如果你地邊個想要個抽奬結果, 就留底 fax no. 比我, 我 fax 比你地喇.

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

係咪只係得明報先有?

男爵府

國民生產總值:6536

好媽媽勳章 畀面勳章

我想要, 但是冇fax no. email 得唔得?!

DongDongBB 寫道:
各位媽咪, 如果你地邊個想要個抽奬結果, 就留底 fax no. 比我, 我 fax 比你地喇.
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

別墅

國民生產總值:687

可以打去雅培度問,我都中左!!
tel: 28064842

複式洋房

國民生產總值:201

hi, elma, how r u ah!!

啱啱打去雅培度問,我都中左呀!!

別墅

國民生產總值:811

ha ! ha ! me too !

別墅

國民生產總值:687

linahui,

咁睇下我地個仔有冇機會一齊上堂!!

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

剛剛都打左去雅培問,我都中左呀

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.