意見反饋
義工

產前產後 今日: 3|主題: 241064

妳哋有冇聽過......?

民房

國民生產總值:61

妳哋有冇聽過......?

我欠2日就30週,2星期前覆診照超聲波都冇異樣,前日覆診照超聲波好明顯手腳附近多左D野,醫生話係胎衣(不尋常),如胎衣繼續生長纏繞手或脚,令紥住的部位冇得發育,便會殘缺,現在胎衣唔夠2cm長,醫生已寫紙去洗世源醫生再照得暢細點,如有危險性就看看可否用激光割除,我問醫生可否儘早取BB出來,醫生回答BB太細,早產都可能有器官未發育完成,未必能生存......
現在什麼都不能做,只有擔心, :cry:

別墅

國民生產總值:890

Re: 妳哋有冇聽過......?

我冇聽過呀...希望你bb會冇事!!!

禁止訪問

國民生產總值:33575

民房

國民生產總值:61

我後日會去洗世源醫生再照過,睇下又點講啦

大宅

國民生產總值:2399

我都冇聽過呀 不過希望你同bb都冇事啦.

洋房

國民生產總值:78

tiani,

你好!我都未聽過有呢樣嘢。我希望你BB沒有事!為你祝福。

侯爵府

國民生產總值:23679

tiani:
我未聽過,希望妳bb同妳都無事啦!!

大宅

國民生產總值:1193

我睇左好多有關 bb 資料既書, 都無聽過呢樣野 ...... btw, 放心啦, 而家醫學咁倡明, 一定有方法攪得掂 ... 安心去照左照聲波先啦 .......
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

複式洋房

國民生產總值:281

Re: 妳

我都未聽過咁情況,不過我都覺得最少要聽多一個醫生意見,因為我個朋友有左3個月身孕時,

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.