夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 懷孕期間與老公...........

我有問過產科醫生架,醫生話只要動作不大,正常性行為係ok的。

男爵府

一知道有BB就無做 ~ 我好累呀!所以老公都無要求
Don't worry!Be happy!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chingbb 寫道:

Me too!!! :

別墅

有左4個月之後直至生左到而家一個月都未do do
老公話bb 0係中間,驚正親佢喎...
所以每次都係佢自己攪掂

子爵府

我有左果陣時都keep 住同老公做..但就改用女上男下or 狗仔式等..盡量避免整親bb ..今期既孕媽媽亦有講到有關問題!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

me too~
chingbb 寫道:

民房

我上兩個月o向健康院度見過張單張係敎人懷孕期間與老公...........,有埋公仔敎你點做安全D

大宅

QUINCY121HK 寫道:
嘩! 你地好偉大呀!!!!!!!
我一發現有bb就即刻叫隻c6食自己,叫佢諗都唔好諗呀!
大肚已經好辛苦架la, 仲要侍寢............(其實係自己懶就真)

首頁

尾頁

跳至