意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 106|主題: 133719

[搵食推介] 今晚去紅磡睇演唱會, 去邊到食飯好呢?有無好介紹?

伯爵府

國民生產總值:16730

今晚去紅磡睇演唱會, 去邊到食飯好呢?有無好介紹?

如題

大宅

國民生產總值:3103

畀面勳章

Re: 今晚去紅磡睇演唱會, 去邊到食飯好呢?有無好介紹?

都常都係去都會美食廣場,夠多款式又方便,推介海南雞飯

別墅

國民生產總值:687

Me too ar i will see concert on 1/11 can anyone suggest a good place to have dinner , Thanks

大宅

國民生產總值:2491

StrawberryBB 寫道:
都常都係去都會美食廣場,夠多款式又方便,推介海南雞飯

我上次o係間港式西餐廳食(唔記得咩名), 晚餐below$100, 味道過得去la, 但有當晚演唱會票就9折埋單;另外一間標榜健康飲食餐廳都係憑票9折。

別墅

國民生產總值:736

我今晚去睇容祖兒, 但都係未諗到食咩
:-)

複式洋房

國民生產總值:225

個度有個都會廣場個到有好多野食ga, 港式, 上海........都ok ga

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.