潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有沒有大碼褲/牛仔褲好介紹?

產後4個月仍未修身, 現在尚有140磅(153cm高). 所有褲都不合穿, 請問有沒有媽媽有好介紹哪兒有好褲子(最好可以映得我無咁肥)賣呀?

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有沒有大碼褲/牛仔褲好介紹?

CHEVIGNON

珍珠宮

bobo101

其實 Chevignon 最大及最細腰圍係幾多呀?

侯爵府

我都話係CHEVIGNON , 因為我生完之後(150磅)唯一一條牛記就係呢度買, 難得岩著,幾貴都無所謂. 我果條好似係32size, 中低腰小啦吧. $800+

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Gitti/V'cocca

我襯減價入貨 around 百多元1條,抵
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

我都想知邊到有.....

而家要買男裝size :-(

大宅

馬莎有時有D牛仔褲OK GA,個CUTTING 幾好!去到20碼實OK啦!雖然佢有時有D野比較成熟D,要尋下寶GA!

男爵府

Where is Gitti/V'cocca ? How much is the original price?

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

xp 寫道:
bobo101

xp,

女裝 size 23 - 28 (有 d 款有 size 29)
男裝 size 26 - 32、34 & 36
中性 size 24 - 32、34 & 36。

如果唔係肥過 size 36, chevignon 點都有條o岩既。

大宅

u2 or giordano ladies
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

bobo101^*^ 寫道:
[quote]
xp 寫道:
bobo101

xp,

女裝 size 23 - 28 (有 d 款有 size 29)
男裝 size 26 - 32、34 & 36
中性 size 24 - 32、34 & 36。

如果唔係肥過 size 36, chevignon 點都有條o岩既。[/quote]

會係咩型? 低腰定中腰?

珍珠宮

CHEVIGNON 中、低腰都係由呢 D SIZE 開始的。

首頁

尾頁

跳至