自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我坐緊月無得睇呀!

子爵府

真系好正,當音樂響起LEON就快出場時,我個心真系卜卜跳,好緊張呀,第一次近距離接觸呢位鐘意左20年既人,不過琴晚無encore有少少失望,你地之前睇個幾晚有無?

KennisHoBB  之前我睇第2場, 都係無encore的......唔緊要喇! 佢已經好落力喇!  發表於 11-12-12 11:03

大宅

昨晚好正好正的, 生日大合唱, 我差d感動到喊咗出嚟
http://www.youtube.com/watch?v=G4UNJ6Egbqo&feature=youtu.be

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我睇第一場,佢有encore,我有同佢握手呀
我覺得佢好官仔骨骨,好斯文

象牙宮

睇唔到, 要湊仔...有咩歌呀, 想搵返黎聽呀其實我都幾鍾意佢

男爵府

引用:真系好正,當音樂響起LEON就快出場時,我個

原帖由 kelvinmama928 於 11-12-12 發表
真系好正,當音樂響起LEON就快出場時,我個心真系卜卜跳,好緊張呀,第一次近距離接觸呢位鐘意左20年既人, ...
其實夏日傾情個part已經encore左架啦~~

男爵府

回覆:今晚睇完黎明演唱會~~訓唔著~~

真係Super靚仔

車仔人    發表於 11-12-12 21:02

禁止訪問

翡翠宮

羊嘉嘉 發表於 11-12-10 01:21
天晚睇第三次黎明

嘩~勁呀
買到A行

KennisHoBB  下次預埋我喇! 唔該!  發表於 11-12-12 12:59

翡翠宮

蘇菲姨姨 咁leon一定認得你c6啦....,我以前都貼哂佢d poster係房, 你c6有無呀? 發表於 2 小時前

回蘇菲姨姨:

我諗LEON 真係認得佢~~因為傻既人比較易認
未結婚之前佢成房都係O架, 貼到又梅又難.
宜家屋企係廳都有一個座枱既POSTER (係上次CONCERT 有JM果個), 佢教我2歲既女分邊個係LEON, 邊個係JM.. 死未
結婚之前影婚紗相, 果時老黎同王菲有套戲叫大城小事, 佢拎住D劇照叫攝影師同佢影一模一樣既野, 叫我扮王菲, 比佢激C我
屋企有老黎既CD/VCD/DVD, 唔同地區唔同版既, 非我正式統計有2百多隻, 有D仲要係DOUBLE 既~~

KennisHoBB  老黎同王菲有套戲叫大城小事,叫攝影師同佢影一模一樣既<<<SORRY,我笑咗出嚟  發表於 11-12-12 17:27

禁止發言

引用:+本帖最後由+JunichiOkada+於+11-12-12+14:

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

星期六睇左, Leon操得好fit

別墅

Leon 正!

車仔人    發表於 11-12-12 21:03

大宅

你地係咪經歌迷會買ga?可以握到手,好羨慕,我次次買最貴飛都唔係握手位,點樣可以買到頭三行飛呢?睇完演唱會後,成日都掛住佢,好似回到未嫁時啊。。。。。haha

車仔人  >>>>>睇完演唱會後,成日都掛住佢  發表於 11-12-13 07:47

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:yui2004 的帖子

睇曬七場,今日好失落,走去睇

人生本是苦

首頁

尾頁

跳至