跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: ***屯門媽咪會 (PART 17)***

貴咗
ykwong8888 寫道:
jo,

弓始!弓始!

coco,

我今日去tc荷花買, 但$$$唔同左, 明天叫baba去返旺角睇下先

男爵府

大a,

大仔exam到幾時呀?? 今日係咪"掂晒"啦 :mrgreen:
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

bell,

我copy幾款比你好ng好~
d冷書係我既寶貝

男爵府

coco,

係lu, 唔知點解?? ?-( ?-( ?-( ?-(

coco123 寫道:
貴咗 [quote]
jo,

弓始!弓始!

coco,

我今日去tc荷花買, 但$$$唔同左, 明天叫baba去返旺角睇下先
[/quote]

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

珍珠宮

coco123 寫道:
connie

隻袖○K未

d,

頭sin d 話趕埋尾

d 姐係'高手' lai ga...

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kit,

前排我去荷花 buy 野唔比齋 up member no or phone no na,
要講 id no sin tak bor

男爵府

annie
我冇温呀
唔介意講多次嗎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jo,

bye

男爵府

bell,

[size=xx-large]o下id 唔係化

keroppipooh 寫道:
kit,

前排我去荷花 buy 野唔比齋 up member no or phone no na,
要講 id no sin tak bor

珍珠宮

大a,

大仔exam到幾時呀?? 今日係咪"掂晒"啦 :mrgreen:

kit,

未開始ar~~ wed sin day 1

btw g 前 d 小測都ok ~ 科科9x

公爵府

bell
你聽日淨係比蛋白低佢試先,你可蒸熟!過兩日都無事,可比蛋黄同蛋白比佢食!

水晶宮

a,

未埋晒..coz home d light好黃..d冷又好black~ 睇到我 ..so tmr再攪..

coco,
袖finish na~ 剛收好條領貼..only差接合埋一齊

男爵府

[size=x-large]

子爵府

咁我都要this week 開始比大皇試燕窩先..因就打1yr針

琥珀宮

connie117 寫道:
bell,

我copy幾款比你好ng好~
d冷書係我既寶貝

梗係 no problem na, 咁 by courier tak ng tak
if yes, 咁我叫 hubby wed 先出, tmr 比你 take copy

珍珠宮

joely 寫道:
annie
我冇温呀
唔介意講多次嗎

kennis,

babi 今晚會好夜返ar ~

水晶宮

bell bell,

原本想用 dc影比你睇下ben款arm, 不過房 d light太黃na~...等我去kitchen影sin.. wait me~

珍珠宮

TTeresa 寫道:
咁我都要this week 開始比大皇試燕窩先..因就打1yr針

10姐,

大皇try佐旦白未sin try佐sin try 燕窩

公爵府

a:
今晚可以起貨
connie117 寫道:
a,

未埋晒..coz home d light好黃..d冷又好black~ 睇到我 ..so tmr再攪..

coco,
袖finish na~ 剛收好條領貼..only差接合埋一齊

子爵府

布甸仔媽媽 寫道:
10姐,
大皇try佐旦白未sin try佐sin try 燕窩

收到

首頁

尾頁

跳至