意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241048

請問你地會唔會無端端心跳快, 又唔夠氣呀?

別墅

國民生產總值:541

請問你地會唔會無端端心跳快, 又唔夠氣呀?

我只係23週, 但已經試過幾次係咁, 有時仲要唔夠氣講完一句說話, 嚇c 我, 好驚呀....
以前都唔會咁既, 係唔係身子太弱呢? 定係個心臟有問題?
:-( :-( :-(

男爵府

國民生產總值:5890

Re: 請問你地會唔會無端端心跳快, 又唔夠氣呀?

我都會咁架, 好似就暈咁, 所以我唔敢自己一個出街, 怕真係暈低! 最緊要有此情況時就坐低休息下, 食d糖咁, 好快會無事的!

大宅

國民生產總值:4430

np 寫道:
我只係23週, 但已經試過幾次係咁, 有時仲要唔夠氣講完一句說話, 嚇c 我, 好驚呀....
以前都唔會咁既, 係唔係身子太弱呢? 定係個心臟有問題?
:-( :-( :-(

你唔駛太擔心架!呢d係正常架。
我四個零月時,都係咁,當時我都好驚,後來去睇醫生,醫生話無事。
你若唔放心,可以搵醫生檢查下。
寶貝彤彤及欣欣 !

男爵府

國民生產總值:9724

2019勳章

我而家35w,大約2星期前開始係咁,做產檢時醫生又話我冇嘢 ,有時辛苦到夜晚瞓唔到!

禁止訪問

國民生產總值:2394

別墅

國民生產總值:618

我都有試過呀!真係行條樓梯都喘晒氣。後來散步多咗,就好似好咗D。

大宅

國民生產總值:1108

我都有試過喎••

個心仔亂跳,而且行幾級樓梯就冇乜氣••

別墅

國民生產總值:541

原來大家都會咁... 咁我都無咁驚...
我尋日去睇產檢, 個e生話大肚婆係會有時心跳快d, 應該無乜事, 佢仲幫我做心電圖, 都ok, 咁我都無咁擔心... 不過, 個e生話如果無氣, 就可能係緊張喎! 佢話只要唔係呼吸好困難就得...

男爵府

國民生產總值:5716

yes, sometimes when i go out, i feel breathless, also because the air in HK is no good.

複式洋房

國民生產總值:442

應該唔駛擔心,我而家bb10週, 我今朝覆診問過醫生,因我尋日都係覺得個心跳好快,又好似要tau大啖d氣咁,醫生話咁係正常,因為個心要support我同bb,要跳快d,佢話遲d可能仲明顯.如果唔係跳得快到令自己好唔舒服(到時要去睇e生),應該無mud事.放心la.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.