嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

日本Chu Chu

日本Chu Chu 十字奶嘴超好用, 有無人用過??

男爵府

Re: 日本Chu Chu

我有買呀...但未用呀... 因為呀B 2月先出世

佢一出果時...我已經比佢個奶嘴吸引住....好貴, 但最後我都買左4個, 仲買埋佢個儲奶樽box, 洗奶樽藥片, micro-wave消毒袋..和佢專用既刷。

不過我本身打算餵人奶, 而且姑奶比左成set avent樽和褒比我, 所以我買 4個囉....

最後我發現:
CHU CHU嘴 可以駁pigeon樽 (咁就會平好多, chuchu個樽勁勁勁貴)
CHU CHU樽, 2安, 5安, 8安 都可以入avent奶褒

大宅

我上星期買左, 仲即刻比bb用, 真係好好用, 雖然係貴啲, 但係 chu chu 個樽係用ppsu樹脂做, 所以就算用好耐, 都吾會滲出啲有毒物質ga.
該用戶已被刪除

複式洋房

Thanks for the opinion. I have bought it from BE BE Dream la!!!!!!

大宅

to audrisleung,
你要吾要我比個vip no.你ar, 有9折wor..

侯爵府

俾你地講到好有興趣tim, 有冇website?

大宅

http://www.mamibabyland.com/

大宅

我想問大概係咩價錢呀?thx

大宅

原價$75一個.

珍珠宮

醒目開學勳章

佢個十字咀係咪真係咁正?

上次係西田, 個姐姐介紹, 話奶量會跟番 bb 用几大力啜而定.
bb 大力 d, 就出多 d 奶.

禁止訪問

大宅

唉, 我諗chu chu奶咀只適合初生b, 我近來同阿仔換過晒批奶樽, 本來用開dr. brown (好好用), 不過諗住佢大過啦 (8個月大), 可以用番其他奶樽, 咪試下chu chu囉!佢飲dr. brown係用開3号咀, 一轉chu chu完全慢到暈!!!! 所以話chu chu真係只適合初生b咋! 最後同阿仔換晒批 Bfree, 無計!

大宅

吾係wor, 我個仔之前用avent 2号咀, 7 安奶飲15分鐘, 現在用chu chu 十字咀, 10 分鐘就飲完啦! ?-(

禁止訪問

畀面勳章

大宅

不如你打電話去bb dream 度問吓.

珍珠宮

醒目開學勳章

唔係呀?
我啱啱買咗一個chuchu樽比我個仔試, 好用就換晒全部.

佢 1 歲大, 用開 piegon L 碼, 唔駛 5 mins 飲晒 8 安.

Sheepy 寫道:
唉, 我諗chu chu奶咀只適合初生b, 我近來同阿仔換過晒批奶樽, 本來用開dr. brown (好好用), 不過諗住佢大過啦 (8個月大), 可以用番其他奶樽, 咪試下chu chu囉!佢飲dr. brown係用開3号咀, 一轉chu chu完全慢到暈!!!! 所以話chu chu真係只適合初生b咋! 最後同阿仔換晒批 Bfree, 無計!

珍珠宮

醒目開學勳章

你地有冇買埋個奶樽刷呀?
尼龍好定海棉好?

禁止訪問

畀面勳章

該用戶已被刪除

首頁

尾頁