嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章

請介紹醫生做皮膚致敏原測試

小朋友濕疹愈來愈嚴重,想做皮膚致敏原測試找出致敏原。 請介紹醫生及大約收費,謝謝!

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

Re: 請介紹醫生做皮膚致敏原測試

曾英美(敏感專科e生)- 旺角中心

佢每個病人第一次睇都會免費做皮膚致敏原測試

男爵府

2018復活節勳章

請問每次大約收幾錢?

公爵府

醒目開學勳章

無線新聞之花黃德如個老公梁宗存(即醫管局哮喘藥廣告個醫生),有做皮膚致敏原測試,佢係尖沙咀東英大廈,打去問下幾錢21919649 or 28686088

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

062004 寫道:
曾英美(敏感專科e生)- 旺角中心

佢每個病人第一次睇都會免費做皮膚致敏原測試

妳係佢病人嗎
我同佢咁熟都唔知添 我湊個B女3個月左右亦係鼻敏、勁濕疹。佢ma响B女6個月時做過,佢冇講我知收幾$$....(而家11個月)
曾醫生正放假7號應診呀!而家另一醫生替,要診所資料pm我
我女2001年1月8日QE出世  

子爵府

yes. 公司e生, 我幾年前第一次去睇, 登記完之後個nurse跟 住就同我做test, 個時我睇張單無特別加入$喎. 我嗰時係睇鼻敏感, 如果睇皮膚, 我係去睇方慶生, 即係陳方安生既兄弟, 係中環哈狄c附近

伯爵府

062004 寫道:
yes. 公司e生, 我幾年前第一次去睇, 登記完之後個nurse跟 住就同我做test, 個時我睇張單無特別加入$喎. 我嗰時係睇鼻敏感, 如果睇皮膚, 我係去睇方慶生, 即係陳方安生既兄弟, 係中環哈狄c附近

睇皮膚敏感佢都得格....試過未呀??公司e生....咁可能話明包埋

子爵府

gloriap 寫道:
睇皮膚敏感佢都得格....試過未呀??公司e生....咁可能話明包埋

未試過,反正睇開方e生, d藥好夾我同埋佢又係我公司e生, 不過佢都幾吋架, 有佢講無你講.

我記得好似同你係同行架?! ?-(

伯爵府

062004 寫道:
[quote]
gloriap 寫道:

我記得好似同你係同行架?! ?-( [/quote]

子爵府

金融界從業人員 ?-(

伯爵府

062004 寫道:
金融界從業人員 ?-(

冇做好耐啦?!老公就轉咗股票。我而家湊女兼凑人個女 (保母)

子爵府

醒目開學勳章

我想問下 致敏原測試係唔係成人or小朋友都可以做既呢
如果想做測試, 大概幾錢呢

子爵府

打18503查個電話,打去問下

我個時係手臂用原子筆劃咗10格, 跟住d好幼既用針點d致敏原拮落隻手到, 等1-2分鐘, 有反應個d就會即時紅腫, 無反應個d就無事. 以我所知, bb係試背脊

個d致敏原有雞蛋, 海鮮, 毛毯, 塵埃, 芒果,..唔記得lu
, 如果知道邊d有反應咪避下囉

子爵府

gloriap 寫道:
[quote]
062004 寫道:
金融界從業人員 ?-(

冇做好耐啦?!老公就轉咗股票。我而家湊女兼凑人個女 (保母)[/quote]

你就好啦, 可以返屋企湊, 我重要捱騾仔 :-( :-( 攪到個女都唔痴我, 勁痴個工人

複式洋房

中環陳曦齡醫生,價錢你預2000元到,好細心
我bb都喺e度做
jacqueline :-P ~小軒軒網頁~

伯爵府

會有報告嗎 ???

mandy ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至