自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

-- 雪印奶粉 --冇事! 換新包

10月31日,我叫老公去supermarket 買雪印奶粉, 買唔到...
話所有 雪印奶粉要回收....supermarket 話唔知.
什麼事呢?? 有冇人可報料?

子爵府

Re: -- 雪印奶粉回收?? -- 請報料

吓~我今日先買咗, 聽日就要用, 有無事架???

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

係日本雪印定香港雪印呀~?

大宅

死...

男爵府

i.e. 雪印 1年歲以上- 思敏傑

我真系想知....wellcome 話回收, 冇得賣, 咁我叫老公賣 A+

我聽日打去HK agent 問下啦.25298931

但....why only me can;t buy it ? 好多bk mami 都買到?!

大宅

Hi,

Please inform us after consulting the agent. Thanks a lot!

子爵府

Really

I will buy a new can in the coming days gar........will it just due to change in package ley

大宅

好媽媽勳章

唔好嚇我!昨晚去屈人寺買思敏傑又無貨,我以為只是斷貨,常常無貨,仲走左去藥房買左一罐,應該今日會開。如有任何消息請速速報料。

男爵府

Re: -- 雪印奶粉--冇事! 換新包

累大家虛驚一場, 問左HK agent, 因要換新包

大宅

好媽媽勳章

Re: -- 雪印奶粉--冇事! 換新包

多謝報料。 :wink: [quote]
林嬌嬌 寫道:
累大家虛驚一場, 問左HK agent, 因要換新包

首頁

尾頁

跳至