美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人有興趣join physical???

我朋友係舊會員現做緊promotion
如帶3個新會員一齊join一年,只
係$1800(任何時間、任何一間都
可以去)(*如要到沙田需多付$500)
而家我同另一朋友想join只欠一個人,
請如有興趣請pm我。但如果另有人
想join亦可pm我

別墅

Re: 有冇人有興趣join physical???

pls. chech PM :lol:

大宅

I am alos interested in it, pls check pm

民房

而家我同另一朋友連joyce110而ok成一組,
但因尚有miu想join現尚欠兩人如有興趣可
pm我

大宅

我有INTEREST, PLEASE PM ME FOR DETAILS !

民房

Hi Daisy媽咪,

而家一個舊會員可帶3個新人,一齊join一年每位$1800,可以分12個月以credit card做分期(可以DBS、CITIBANK、渣打及中銀等...但匯豐及恒生就唔可以)
平均$150/月。如以分期需付約$70多元之手續費,
但只是收一次,其後每月在你credit card過帳$150。
冇其他費用要收(但如你用佢地毛巾、鞋..才另作收費)
及每年有120堂健康舞(除沙田需另付$500外,任何一間
、任何時間都可以去)
現除miu我地仲欠二個人,有興趣可以一齊join呀?
有興趣可再pm我或留電話聯絡,thx~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Superball,

我有興趣, 不過早前入過會可唔可以再申請?

該用戶已被刪除

民房

Hi yoyowin,

需滿1年才可申請!

民房

各位有興趣join physical既姊妹,

現除milmilip外尚欠2位,如有興趣請pm我,因不想milmilip等得太久 希望可幫到各位姊妹及自己一齊享有優惠

民房

各位有興趣join physical既姊妹,

現milmilip及cching外尚欠1位,如有興趣請pm我,希望可幫到各位姊妹及自己一齊享有優惠

民房

原先我及我朋友連同joyce110可先組成一組,但因剛收到joyce110通知唔join啦,所以現milmilip及cching外尚欠2位,如有興趣請pm我,希望可幫到各位姊妹及自己一齊享有優惠

民房

現cching外尚欠2位,如有興趣請pm我,希望可幫到各位姊妹及自己一齊享有優惠

民房

現除cching外尚欠2位,如有興趣請pm我,因不想cching等得太久 希望可幫到各位姊妹及自己一齊享有優惠

大宅

HI superball,
Sorry 呀superball,因家中有事所以我唔join啦
Sorry.

民房

Hi cching,

唔緊要!最緊要可幫到你地!

洋房

HI, Superball,

I wonna join. Pls check PM.

大宅

Hi

what info you need to have and if my husband wants to join, is it OK?

民房

HI

Pls check pm

民房

Hi jimmywai & bau,

Pls check PM

首頁

尾頁

跳至