美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

補濕 mask

有什麼補濕 mask好用, 我是敏感皮膚 thk

男爵府

Re: 補濕 mask

avene instant moisture mask
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

複式洋房

我用Ankel Marni 瑞士美雪既 薰衣草舒綬淨白補濕面膜, 我敏感用都o.k., 另外5天白滑collagen mask都好用, $150 (1box 5 pcs), 價錢雖然唔太平, 但function o.k. 嘛!

翡翠宮

rebecca_barry,

請問在where buy?

rebecca_barry 寫道:
我用Ankel Marni 瑞士美雪既 薰衣草舒綬淨白補濕面膜, 我敏感用都o.k., 另外5天白滑collagen mask都好用, $150 (1box 5 pcs), 價錢雖然唔太平, 但function o.k. 嘛!

洋房

我都想知呀?边到有得買呀?

複式洋房

012 & MAGDOG :

ANKEL MARNI 係推比美容院架, 我就係個friend 間美容院買, 出面會貴幾多吓架, 你地有興趣可GROUP 埋一齊買, pm 我留佢電話比你地contact 佢都得

洋房

兩隻边隻好d呀?依隻collagen mask係边到買呀?
rebecca_barry 寫道:

大宅

你地不如試下cocoyim介紹隻mask,我買

別墅

萬寧有隻mask前排有雜誌介紹過好補濕
牌子是E.F.A.活膚亮澤鎖水面膜
(個盒是白色和粉紅色,左下角貼左嘉碧儀張貼紙)
好抵用$59.9有5片
我和同事都用過不妨一試

首頁

尾頁

跳至