想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

急, 想問究竟有沒有bb

我上次是23/9來經,從來只是遲1至2日, 即應23/10來, 超準,但今日仍未來,乳頭超突, 肚也不妥, 常瀉, 但我在27/10及29/10已用棒棒驗, 都沒有, 我究竟幾時可以再驗才真的知道有沒有?

請多多幫忙!
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

禁止訪問

Re: 急, 想問究竟有沒有bb

別墅

fwc 寫道:
我上次是23/9來經,從來只是遲1至2日, 即應23/10來, 超準,但今日仍未來,乳頭超突, 肚也不妥, 常瀉, 但我在27/10及29/10已用棒棒驗, 都沒有, 我究竟幾時可以再驗才真的知道有沒有?

請多多幫忙!

If you are bingo, you should now be 5.x weeks. You may may try again by this weekend which should be 6 weeks.

If you are not bingo, better go to see the doctor!

大宅

thanks

6星期應該可以驗到?我咁大個女未遲過架, 現在心情真不安... :-(

[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

子爵府

我m遲左1日都已經驗到, 不過都depends on個人體質同hcg指數多少. 你本身想唔想要bb, 如果想要的話, 平常心去book個婦科睇下啦

首頁

尾頁

跳至