意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92832

全綿長袖襯衫/底衫

別墅

國民生產總值:625

全綿長袖襯衫/底衫

今日去 LCX 間 Orchestra 度買咗幾件長袖衫仔, 100% cotton, 原價 HK$50 一件, 依加特價 HK$100 有 3 件, 好抵買!!

有多種顏色, 我就買咗黃, 米白 & 桃紅, 仲有卡其, 紅, 粉紅, 橙 ...... etc. 個領位有少少高, 冬天著幾啱!!

啊, 如果你係送禮的話, 可以同個 sales ladies 講要個 gift wrap, 個盒仔好靚嫁!!

大家好!! 我係乖乖豬妹!!

男爵府

國民生產總值:9988

2019勳章

Re: 全綿長袖襯衫/底衫

少出市區, 係未ocean terminal 果度!!

複式洋房

國民生產總值:460

想問係 for 幾多歲呢 ?

大宅

國民生產總值:4073

豬妹契爺,

係邊度黎架? 有無10-12月個大o既 size?

Thanks!

民房

國民生產總值:42

我見千色店有$92,4件,係咪全棉就not sure了

別墅

國民生產總值:625

係喺海運玩具反斗城嗰層, 不過係另外一面, 即係 Panash 麵包舖對面!!

佢地嘅 BB SIZE 有分 3, 6, 12, 18 & 23 個月, 我就買咗 18 個月!!

另外, 童裝都好似有類似 promotion!! 大家可以到以下網站度睇下, 去 collections > textiles > 右下角 - Turtleneck

http://www.orchestra.fr/

如有需要, 可以打電話去問下 2730-8848

大家好!! 我係乖乖豬妹!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.