跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 靚絕全球橫行霸道0412精靈bb媽咪友傾友講小天地

sa,

yau yau 的包包面出反黎未呀.

Mug mug, 生日怏樂.

大宅

case summary>
話說a在bk推介一處工人驗身平, 咁另一個介紹過工人驗身俾我的b踢爆a應該係agent, 咁a就反擊b亦都係agent, 但以我經驗, b介紹的真係平靚正, 亦無hardsell, 所以咪up番句公道說話囉. 點知就惹黎a話我=b, 呢個a都癲癲地, 語無倫次, 仲連出幾個messages雞la咁大隻字dup我地.
其實我都唔肯定b係咪agent, 不過我知佢就俾a激到好慶, 不斷反擊, 唉, 癲既點夠佢up丫, 我無謂再出聲lu, 如果唔係又俾人dup, 問候埋屋企人咪仲衰!!

大宅

濤兒
我今朝都有睇d個topic我覺得佢地好無聊! 就算係agent咁又點

濤兒 寫道:
各位> 好慶呀,係咪我太多口呢? (係BK成日都有D咁既事!!)
晨早見俾人屈, 仲俾人 左好多鑊,
真係慶到

click

大宅

濤兒,
係la, d人甘無聊! 申完算數, 唔好理佢地錦多! 我地信你!
siuman 寫道:

濤兒,
我都要d時間睇妳做mug 錦
不過, 係bk久唔久就有d錦o既事發生, 學妳話齊, 申完算數, 唔好理佢地錦多, 開心返

禁止訪問

大宅

係囉, 就算係agent又點唧,
我都係用過覺得ok就再用. 如果用過差既咪當俾人搵笨一次, 唔再幫襯, 或者唱衰佢免其他人再受騙.

大宅

xs0156,
paco仔點呀?生猛番未呀?
你都要休息下,唔好四維蒲啦! ?-(

大宅

濤兒,
睇完返黎啦! 真係勁無聊
呢兩日天氣涼左, 曈曈塊面面又紅紅地啦! mug mug 有無呀?

jenny,
妳同paco仔好返d未? 我好似有d 作傷風錦, 今朝又食返上次d藥, 希望頂得住

大宅

sa,
女大18變! Ha ha, yau yau廋面成功!
[email protected] 寫道:

tuchai,
少少豬仔飽啦, 仔女大左就唔再baby face架喇 :-( :-(

大宅

siuman> 有呀, mugmug塊面有紅紅地同埋d粒柆呀. 仲有一換衫就起勢ar個身同腳, 已經揀好多cream架喇. :cry:

男爵府

喂~~~我公司隔離果間公司賣辦呀~~~皮草大褸呀~~貴O野O黎O架,好多闊太去掃~~~你O地有無興趣呀?至到19:00~~

大宅

小白,
我想要大褸, 唔要皮草 有無??
同埋大約$$$?
Eunice點呀?? 好d未??

siuman,
小心保重!!!
calcal 寫道:
喂~~~我公司隔離果間公司賣辦呀~~~皮草大褸呀~~貴O野O黎O架,好多闊太去掃~~~你O地有無興趣呀?至到19:00~~

大宅

siuman,
小心身體呀!
係ne,我今朝聽radio講褒桑葉杏仁薑茶可防流感 – 大家可以試下!
siuman 寫道:

jenny,
妳同paco仔好返d未? 我好似有d 作傷風錦, 今朝又食返上次d藥, 希望頂得住

子爵府

畀面勳章

濤兒,

其實我睇完都唔係好知
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

大宅

[quote]
siuman 寫道:
濤兒,
睇完返黎啦! 真係勁無聊
呢兩日天氣涼左, 曈曈塊面面又紅紅地啦! mug mug 有無呀?

話時話芷晴塊面都有紅紅地,唔知會唔係濕疹定係爆刷.
濤兒,
唔緊要啦, 有我地呢班姐妹開解你.

大宅

濤兒,
曈曈暫時剩係面仔 (touchwood), 又係咋d 意係妳身係錦"足"塊面, 我係屋企o既話就會勤d幫佢搽cream, 唔知婆婆有無聽話幫曈曈勤d搽cream呢?
聽落mugmug d 濕疹好似嚴重過曈曈, 但上次919見佢又幾白滑架喎!

calcal,
剩你皮草咋? 唔係闊太點著得起
eunice 好d未? 仲有無豬頭悅?

princesshk2, sandy,
Thanks! 希望頂得住, 最怕有事惹到身邊o既人

tuchai,
錦妳有無幫芷晴搽返d lotion 或者 cream, 其實, 依家天氣都有d乾燥, 有無濕疹都應該搽d cream滋潤下, 不過, 就薄薄地搽好啦

男爵府

鬼鼠, siuman,
都有大褸 OR 大褸+皮草領,我LUNCH去目及下幾多錢再通知你o地~~~

最緊要平+暖

大宅

siuman,
保重呀,唔好野到曈曈,知嗎?

Jenny, calcal,
Paco 同Eunice點呀?好番d未?

瑤瑤琴日有d咳,到半夜仲咳好犀利,又流到成身汗,連"怎"頭都濕晒~好番都無2個星期,我諗佢又病啦 :cry:

大宅

LingYau,
Thanks!
錦瑤瑤睇左醫生未?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至