潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

<<勞力士>>幾時加價?

<<勞力士>>幾時加價

金鋪話瑞士已經加左價係咪真架 ?-(

大宅

Re: <<勞力士>>幾時加價?

之前聽過...好似係話會加...

子爵府

我今日去周生生睇過,佢話呢2日會加喎.

別墅

WOW ! LAST YEAR ADD 5 % ALREADY LOR WOR ...
"YAU MO GAU CHOR"..

子爵府

頭先打去澳門問價錢,果邊今日加

別墅

garon,
咁澳門加左幾多呀
香港幾時會加呢

男爵府

已經加左啦,大約6% :-(

別墅

我有朋友係周生生做,佢話前日加左價,加大約10%

男爵府

jennyjim 寫道:
我有朋友係周生生做,佢話前日加左價,加大約10%

唔係好多個款加10%啫,大多數都係加6.x%,如ex2都係6.x%之麻 :-(

別墅

講左咁耐終於都加左價
咁係咪仲會好似以前咁照價再85折架

大宅

你地會choice 邊款, 如果369 鋼帶會唔會好out 呢

男爵府

其實最緊要自己鐘意,不過如果買既話最好買D有新款錶帶扣果D款。

sindysindy 寫道:
你地會choice 邊款, 如果369 鋼帶會唔會好out 呢
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

真係加得好密. 所以買黎保值真係好好. 由我年頭買過. 大大話聽過起碼加咗三四次.

男爵府

wasyinyin 寫道:
真係加得好密. 所以買黎保值真係好好. 由我年頭買過. 大大話聽過起碼加咗三四次.

無咁密,只不過次次都係吹風,今次就黎真啦 對上一次加價係大約04年頭 ?-(

珊瑚宮

好媽媽勳章

好似一年加兩次 :tongue:

大宅

Rolex is not my cup of tea. But I think 369 鋼帶 is a little bit "out", better choose Daytona.

sindysindy 寫道:

大宅

我昨晚在周大福看過,未加減價wor!

sales 都話就黎會加價,而家買一定要買新帶扣呀!
保值啲丫嘛!

別墅

1-11-05已經加晒價喇!
你問邊款呀!
我琴晚都去周大福睇過。
我買果隻原本$32000,依家都加左要$34XXX呀!
可能佢驚你唔買所以先會咁講。
咁佢有冇話依家有幾多折呀?

新帶扣>>>點既樣架?

大宅

其實除左369(太young look)同埋daytona(要成7,8萬), 仲有咩款好啊?

別墅

你想點襯呀?

我果隻係潛水錶(黑圈)黎架!boy size

潮潮地幾易襯,但c文look就唔係好岩law!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題