意見反饋
義工

心聲留言 今日: 15|主題: 16004

唔好比壓力我啦姑~娘~

男爵府

國民生產總值:6770

唔好比壓力我啦姑~娘~

:tongue:

你估個個都得閒返學前班呀,你問我一日點過,
我問返你啦你唔係食痾訓仲點啫,咪起身食野
玩~食野睇TV又食下野又玩下又訓咁咯~
點會冇溝通啫下下手指指傻既咩,要就要唔要就
擺就架啦~冇買圓形三角形冇咪冇咯,個個都
一定要買架咩,我唔鐘意買呢d呀我鐘意買梯形
夌形呀,擔唔擔心你都on居既,非洲果d冇得食
個屎忽都咁大個啦.返全日又話唔好返兩個鐘
都四百架你估我係你係夢幻樂園診下症又幾百呀,
全日半日一個月先千幾二千識唔識計數架你,返幾
個鐘咁點返工呀?你估d工份份幼稚園時間呀,唔洗
煮飯呀?夜晚返工咁日頭又唔洗訓呀?唔返全日邊個
揍呀~覆診唔洗比錢搭車呀~一d建設性都冇!

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 唔好比壓力我啦姑~娘~

雖然我凈係知您丙緊個姑娘,唔係好明.但唔好咁嬲啦.丙完就笑下啦. :lol: :lol:
不過您個段-返全日又話唔好返兩個鐘
都四百架你估我係你係夢幻樂園診下症又幾百呀
我睇完都笑左出o黎.(係夢幻樂園診下症又幾百呀)

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

算啦...有d人係咁無知...唔好同佢地一般見識啦...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

國民生產總值:35771

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

國民生產總值:91

係囉,

大宅

國民生產總值:1148

FA8866 寫道:
雖然我凈係知您丙緊個姑娘,唔係好明.但唔好咁嬲啦.丙完就笑下啦. :lol: :lol:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.