跳至
[2005年] 入院辰褸

首頁

尾頁

別墅

入院辰褸

各位媽咪,我睇完阿jove入院的相,都覺得入院的時候要加一件辰褸比較隱陣,如果開刀就更加要小心,今天早上起身都覺得有點涼,打了一個噴嚏,個肚都有點痛。

我昨天去了買辰褸了,而且大特價非常抵買。
jusco d 款唔係好靚,不過真係平 100 大元有找。
uny 之前 valy 提到d款會靚好多,不過都幾貴 319 元。
不過有驚喜,我今天去了 uny 康山果一間,有discount 做緊,6折,不過要買兩件貨品,我買了一件辰褸,一件睡衣,正版disney 真係好抵,有winnie the poon, mickey mouse (blue colour) , 大口仔,不過最靚都係 winnie the poon, 有兩個款,discount 好似做一至兩星期。
大家可以去睇
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

伯爵府

Re: 入院辰褸

jenjen123

幾靚喎 !! Tks !!

mandy

大宅

好媽媽勳章

I love Winnie the Pooh + PINK ah~~

侯爵府

i will go to look look today! thanks!

公爵府

jenjen123,

真係幾靚+底喎, 等我得閒都去睇吓先
唔該哂

大宅

我都買咗一件在先施,個sales我買一件都比6折。

男爵府

jenjen, 啊, 原來康山仲有仗做sale, 我果件係咁上下, 不過係大口仔 :mrgreen: $169

首頁

尾頁

跳至