自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

朗文開倉大傾銷2005

日期: 9/11~10/11 時間:10:00~10:00
11/11~12/11 10:00~10:30
13/11 10:00~10:00
14/11 10:00~7:00

地點: 銅鑼灣崇百貨21樓

大宅

Re: 朗文開倉大傾銷2005

Good morning kenming99

Thanks.

伯爵府

請問有咩賣的.
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

別墅

唔係咁清楚呀!
衹知道31/10號 am730報紙,有免費換領券,
可換領[朗文實用英語會話系列] ,
書連錄音帶乙套,名額1000份,先到先得.

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

kenming66 寫道:
唔係咁清楚呀!
衹知道31/10號 am730報紙,有免費換領券,
可換領[朗文實用英語會話系列] ,
書連錄音帶乙套,名額1000份,先到先得.

On Page 22.

大宅

kenming66,

Thanks!
  Love your family!

別墅

朗文開倉大傾銷2005,每日$3至抵精選,
每日限量100件,先到先得.
9/11
Longman Dictionary of Contemporary English
10/11
朗文小學生中英文詞彙寶庫禮盒裝.
11/11
美國人每天說的話一至三(套裝)
12/11
Longman Essential Activator
13/11
朗文家庭醫生~兒童病徵
14/11
美國生意人每天說的話一至二(套裝)

Ladybird-Disney~買四送一.
Ladybird-ActivityBooks~每本特價$10.
Ladybird-Phonics CD Packs~全套$582,每本$58.
朗文經典童話故事精選禮盒裝
全套$298,買第二套$198.

太多貨品未能盡錄.

複式洋房

詳情如下:

[url=http://www.ilongman.com/b5/teach/sales2005/index.html]朗文開倉日

珍珠宮

聽日去睇睇先~
好吸引ar!~
我去完再報料~
謝謝!!

別墅

今日有冇人去排隊呀!
買唔買到呀!
請報料,唔該晒.

洋房

今早8時到達,但巳經額滿了!
明天是我最想要的,應該幾時去好呢?

大宅

wendywong119 寫道:

大宅

咁誇張
wendywong119 寫道:

洋房

今日 "am730"報紙有介紹.看落折扣都幾好.可以考慮播.
[/img]

侯爵府

我買到

大宅

排隊比錢,要排好久. :evil:

洋房

Dear hinhinmummy
請問你是幾時到達的呢?

男爵府

10點已勁見到好多人排隊, 見到咁都怕即走...
該用戶已被刪除

複式洋房

I went during lunch break and stayed for only 10 min. The queue for the elevator was long and the queue for payment is very very long. I didn't buy anything. Unless you buy a lot of things, it's not worth lining up for an hour just to pay. Most people who lined up have a full basket.

首頁

尾頁

跳至