自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有咩好地方比幼稚園學生去大旅行?

有咩好地方比幼稚園學生去大旅行?
約400人左右, 請問有咩好提意?

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

大宅

Re: 有咩好地方比幼稚園學生去大旅行?

西貢獅子會自然教育徑
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

子爵府

Tai Po Waterfront Park.......I saw several kindgarten picnin there last Saturaday

If want both indoor & outdoor, perhaps consider some recreation centres but need advance booking gar :-P

子爵府

上周六我們剛去了曹公譚旅行, 幾好, 合適幼稚園去玩.

大宅

迪欣湖

男爵府

誠意推介 :~~~

好好0既一個地方, 佢可以提供職員(團體導師)帶領大家(小朋友+DADDY MAMI) 玩競技GAME.

http://www.taipokau.org/
教育大埔滘互動自然中心Tai Po Kau Interactive Nature Centre含人類民俗館、世界人類村與自然活動中心等設施及展示。

子爵府

烏溪沙

複式洋房

多謝各位意見.

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

公爵府

畀面勳章

學校去過大棠及音樂農莊, 都好好玩.

男爵府

SuperBaby,
0甘多好地方, 你有決定未呀?

複式洋房

馬場彭福公園

首頁

尾頁

跳至