跳至
[2004年或之前] 1113大食會

首頁
45678...10

尾頁

大宅

Re: 1113大食會

mui mui,
冇錯 , 係有架專車由青衣去錦繡 , 不過呢架車11:30am - 4:00pm係唔開 , 只可以喺其餘時間搭 , 所以你應該搭唔到

子爵府

[size=small]♡abs,
下???乜化???11:30-4:00唔開???咩車黎架???

大宅

Mui_Mui 寫道:
下???乜化???11:30-4:00唔開???咩車黎架???

咪就係比上班一族嘅車囉 ! 個車站係喺青衣城地下芝嘛 , 其實就啱時間都好方便架 , 25分鐘就到 , 中途不停站 . 咁你搵次就啱時間搭吓架車入黎再探我囉

男爵府

好媽媽勳章

[size=xx-large]最後通牒

以下人士 , 你哋想喺邊度等呀 ?
豬媽

元朗站等報名處 (不見不散)
2:30pm (新元朗中心百老滙戲院入口等 , 請準時 !)

1) bobosweet
2) evon
3) yoyobb
4) sherin668
5) 霖格格
6) 盈b媽
7) OnOnKo
8) 歌利亞
9) BoBMa
10) rabbit
11) yamichuung
12) Mui_Mui
13) Himby

唔?元朗等?報名處 (請列名前來途徑 , 等我作出安排)
1)wendy_ho + angelsecond88
2)

子爵府

無問題就咁話啦,搵日去探你...
不過我想問呢咁我果日走可唔可以搭果架車走呢咁定係又要去搭西鐵呢????-(

大宅

mui mui,
走就冇問題喎 , 因為係within佢嘅通車時間嘛

大宅

[size=xx-large]最後通牒

以下人士 , 你哋想喺邊度等呀 ?
豬媽

元朗站等報名處 (不見不散)
2:30pm (新元朗中心百老滙戲院入口等 , 請準時 !)

1) bobosweet
2) evon
3) yoyobb
4) sherin668
5) 霖格格
6) 盈b媽
7) OnOnKo
8) 歌利亞
9) BoBMa
10) rabbit
11) yamichuung
12) Mui_Mui
13) Himby
14) 豬媽

唔?元朗等?報名處 (請列名前來途徑 , 等我作出安排)
1)wendy_ho + angelsecond88
2)[/quote]

子爵府

YEAH YEAH YEAH
abs 寫道:
mui mui,
走就冇問題喎 , 因為係within佢嘅通車時間嘛

大宅

好緊張呀, 呢個星期日就係啦
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

子爵府

我個日隨了整菠蘿腸仔, 仲會整多樣野食去架!

Mui_Mui:
喂~~ 我地係咪仍然要食2打西餅呀? 不如妳原定計劃炒下年糕啦??

是日餐單

1. himby --------------蒜茸炒雜菜
2. rabbit ---------------沙律
3. sherin --------------咖喱魚蛋
4. bobma ------------- 足料生炒糯米飯
5. wendy_ho --------- 鹵水蛋、豆腐及鴨腎
6. evon ----------------好味瑞士雞翼
7. angelsecond88 ---- 台式豬頸肉
8. yoyobb -------------菠蘿腸仔
9. bobosweet ---------炒米粉
10. mui mui ----------各式西餅 (2打)
11. yamichung --------零食
12. 盈b媽 -----------飲品
13. 歌利亞 ----------- 啫喱糖
14. 霖格格 -----------飲品
15. OnOnKo -----------芝士火腿三文冶
16. 豬比比媽媽 ------Tiramisu
17. anson媽 -----------

大宅

anson媽
咁你會整乜野食呀? 你而家唔講, 係咪想比個驚喜我地呀
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

侯爵府

abs:
突然有個問題, 2:30pm集合, 咁我係咪之前要買齊飲品

侯爵府

各位去大食會的姐姐仔:
你地對飲品有冇特別order, 等我&盈b媽去度唔洗諗咁多嘛

大宅

yoyobb 寫道:
我個日隨了整菠蘿腸仔, 仲會整多樣野食去架!

Mui_Mui:
喂~~ 我地係咪仍然要食2打西餅呀? 不如妳原定計劃炒下年糕啦??

mui mui,
係囉 , 你睇吓大家幾認真至得架 , 你點可以就咁用兩打西餅黎草草了事 , 不如真係考慮吓整大佢呢 !

yami,
我決定整 ... 請留意下面嘅餐單啦 !

霖格格,
你講得冇錯 , 我諗你同盈b媽要預早啲去買嘢飲 , 免得成掤人喺度等嘛 !

我想飲juice或蜂蜜柚子蜜等嘅飲品 , 因為我唔鍾意飲汽水架 !

是日餐單

4. bobma ------------- 足料生炒糯米飯
5. wendy_ho --------- 鹵水蛋、豆腐及鴨腎
6. evon ----------------好味瑞士雞翼
10. mui mui ----------各式西餅 (2打)
17. anson媽 ----------- 墨西哥小辣蕃茄魚柳 + 滋潤糖水

侯爵府

盈b媽:
我地幾點等好呀

侯爵府

abs:
新元朗中心的車場裏, 有個百佳車仔收集合, 不如我&盈b媽買完, 搵架的車上黎接我地, 咪唔洗拎咁遠路o羅(個停車場有30分鐘免費), 唔知得唔得呢

大宅

霖格格,
hehe, 我都吾like飲汽水架, 飲juice或柚子蜜都ok架!thx!!!!!!!!

yoyobb,
咁你仲會整D咩去ar? :-P :-P :-P

大宅

霖格格 寫道:
abs:
新元朗中心的車場裏, 有個百佳車仔收集合, 不如我&盈b媽買完, 搵架的車上黎接我地, 咪唔洗拎咁遠路o羅(個停車場有30分鐘免費), 唔知得唔得呢

sorry 呀 , 我唔係好熟嗰頭 , 唔係太清楚啲地理位置 , 不如你問吓啲元朗友 , 睇吓佢哋點教路丫 , sorry

子爵府

詢眾要求~~~

是日餐單

10. mui mui ----------煎餃子
17. anson媽 -----------

珍珠宮

Mui_Mui
抵受唔住群眾嘅壓力, 終於都唔買西餅喇

abs
我整炒米粉, 但係來到都凍左啦, 要喺你屋企炒返熱喎, 有無問題呀?

首頁
45678...10

尾頁

跳至