嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

救命呀﹗我個女唔食藥,有病都唔食藥,心痛死喇﹗

別墅

Re: 救命呀﹗我個女唔食藥,有病都唔食藥,心痛死喇﹗

你餵果陣唔好咁緊張.. 一定唔可以俾佢知係藥.. 扮晒無野..先將d藥放入果汁樽(扮晒俾果汁佢飲).. 你試下先.. 扮晒好好味.. 再俾囡囡試..

希望佢受呃.. 以為你果汁吧!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

你試

別墅

試下用手指點比佢食,每次好小好小好小好小好小,係會食成半個鐘架,但冇法,隻手指當然要消毒先啦,不妨試試,我個女11個月,同你個女一樣,入口即嘔,現在好d啦。

複式洋房

你有無將d藥水mix黎食??? 因為基本上所有bb藥水都係甜, but mix up就會好難食!!!!! (係姑娘講) 我就會將d藥水加水(around 半安 but make sure can finish), 開到好淡味, and then 開住佢最鐘意VCD, 再唔得就搵多個人跟住VCD 一路唱一路跳, 你試下得唔得??

我都知好辛苦, 因為大家都係過來人.........
徐家的"小可愛", 2005年1月25日 東區醫院出生, 係爸爸同媽媽 "心肝寶貝"

首頁

尾頁

跳至