意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 0405媽咪重新出發..

大宅

國民生產總值:1410

0405媽咪重新出發..

[size=large]舊事不須記..事過境遷...又開開心心由此開始lu....

哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****

大宅

國民生產總值:2803

Re: 0405媽咪重新出發..

哈哈,仲唔係第一個

洋房

國民生產總值:373

第2個未係我嘍
:-D

洋房

國民生產總值:373

minna
快點番來呀, 好掛住您呀

:-D

男爵府

國民生產總值:5921

2019新春慶豚圓 2011至尊種植勳章

我係第三名!!

minna,
我都好掛住你同小妤呀>>>>>>>>>>>>

男爵府

國民生產總值:5862

老人家, chan, 豬仔,

monkichi,

聽個電話就比你快一步. 得個No.4 tim

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

做第四都好

大宅

頭[size=x-large]十名有奬品

公爵府

好媽媽勳章

bebeyan,
比你快一步tim 我變左第五loo

大宅

[size=medium]感謝豬仔軒既大力支持及提供10份獎品.....
豬仔軒 寫道:
頭[size=x-large]十名有奬品
-------------------------------------------------

大宅

bby

唔緊要..第5名一樣有獎品...

(豬仔軒...唔好 我...係你出聲先 )

男爵府

rivus, 豬仔軒,
有乜奬品先 ... ...

豬仔軒,
你今次個新工人掂唔掂呀

公爵府

好媽媽勳章

rivus2004 寫道:
bby

唔緊要..第5名一樣有獎品...

(豬仔軒...唔好 我...係你出聲先 )

rivus,
都好喇

男爵府

喂喂, 各位媽咪,
我想問下你地個小朋友著咩鞋??
明高仔現在只得一對涼鞋, 我想買對密頭鞋畀佢, 有乜好介紹?

大宅

國民生產總值:3354

好野 我排第六
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

公爵府

好媽媽勳章

monkichi,
子軒著緊 combi

大宅

國民生產總值:3354

monkichi ,

wing wing 著 nike 波鞋 , 我好like架, 如果有我size都會買番對比自己 :lol:
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

哈哈哈......奬品就係叫誌軒錫返每人2啖,同埋叫佢幫你地化妝 佢宜家成日都用手指指住我隻眼再指住自己隻眼,因為我搽左eye shadow,佢又要搽靚靚又合埋眼叫我同佢搽,比佢笑死!!!!!!

monkichi,

新呢個係99搵架,暫時試工階段咪ok囉,我唔理佢咁多lu,不過誌軒唔係好肯跟佢呀,仲周不時打佢鬧佢,希望耐左開跟啦 ?-( ?-(

男爵府

bby,
子軒著 combi 邊款? 皮定係布? 著緊咩 size?

tiff,
nike 幾多錢? 多唔多款?

大宅

monkichi,

誌軒對腳指公損左呀,佢好大力咁用腳指抓實地下,好似驚跌咁,宜家終於損左lu。我買左對puma綁帶波鞋比佢,宜家著7號,深藍色"驚"皮架,如你有行開街實知邊對,好輕身,好似好舒服咁,誌軒著

12345678910... 65
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.