跳至

首頁
23456...65

尾頁

男爵府

Re: 0405媽咪重新出發..

各位,

我個女都講到動詞+名詞. 講一句野,重要講到你應佢先停. 遲的屋企有排嘈

亞女好多鞋. 有 nike, addidas, rebbok, dr. kong. 佢老豆堅持要買好的鞋比亞女, 怕佢偏平足wor....

大宅

我突登買綁帶鞋比佢架,因為佢唔鍾意著鞋,成日自己除,因為綁帶佢唔識除最多都係"蚊"左條鞋帶

個個bb都好叻呀,誌軒都仲係講單字咋,我教曉佢讀自己個名啦,但係個軒字就 hehe咁笑住讀,仲鬼咁怕羞咁呢埋笑。

皓媽,

誌軒呢排又係唔食奶呀,呢幾日都唔知夠唔夠10安奶,佢朝早唔肯飲奶就用奶開麥皮比佢食,唯獨今朝佢琴上

大宅

all,

丫~ 昨日睇報紙 Dr. Kong $399 買一送一
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

複式洋房

monkichi & pat

欣欣講野方面都算ok, 但係其他方面激死人, 例如, 吃奶要分段, 一餐奶要吃20-30分鐘, 唔吃粥同飯, 只係吃通粉, 烏冬及面, 而且每吃一餐都要花半個鐘, 仲要通屋走, 出去吃飯仲激死, 坐唔定, 訓覺仲要我 "o"到佢訓諗左才可以放落床

:-D

男爵府

2011至尊種植勳章

chan,
明高仔食野都係坐唔定通屋走, 行開一陣再行埋來食一啖, 跟住又行開.

我識一個人佢由 bb 開始就唔肯食飯仔同粥, 到現在廿幾歲人, 都係唔食飯/粥 ... ... 你怕唔怕欣欣都會咁 :mrgreen:
該用戶已被刪除

複式洋房

monkichi

唔係麻, 甘佢瘦唔瘦呀, 我驚呀, 驚欣欣營養唔夠呀, 同埋吃粉面好快肚餓, 跟住就吃多左零吃, 我工人見欣欣瘦, 就會不繼被野欣欣吃, 我話左佢唔好, 佢就話, 欣欣冇野吃成日都係度ee oo, 仲要爬上枱睇下有冇野吃
:-D

公爵府

好媽媽勳章

monkeygirl
oh.....long time no see喇.
everything ok?

男爵府

2011至尊種植勳章

chan,
咁佢唔算瘦.
佢唔食飯, 就食麵代替, 咁多年來都係咁 ... ... 好多人見佢唔食飯只食麵, 就話佢似北方人喎 ... ... 我諗問題唔大o既, 外國人都係唔食飯架啦, 只要食番第二 d 有殿粉質的食物代替我諗都唔會唔夠營養卦.
該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

monkeygirl,
佢食野都同子軒差唔多喎, 重量都咁上下.
子軒仲係中細瑪架咋

男爵府

2011至尊種植勳章

bby, monkeygirl,
你地兩個係咪o係沙田有過一面之緣 我有無記錯
該用戶已被刪除

洋房

我又報到, shunshun着addidas, 唔知係咪佢大個咗, 我覺得着波鞋好似好型咁.

CHANCHANCHAN
嘩欣欣好叻喎, 咁多嘢都識講. shunshun到而家只係識: 爸, bb.

尋日去咗interview, 好彩佢冇:-(, 咁啱尋日helloween, 成間學校d小朋友個個都係度扮鬼扮馬, 好得意.

你哋有冇人去咗打歲半針, 唔知今次有冇test要做呢?

男爵府

monkeygirl,

好耐唔見law....

minna,

11月好返來law,verycold: 夠唔夠衫著呀 ? 好掛往小妤兒, 佢有無高到呀 ? :lol:

大宅

bebeyan

minna都睇唔到bk留言..
bebeyan 寫道:
minna,

11月好返來law,verycold: 夠唔夠衫著呀 ? 好掛往小妤兒, 佢有無高到呀 ? :lol:
哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****

男爵府

2011至尊種植勳章

rivus, bebeyan,
minna 去左邊度呀??
該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

monkeygirl8882004 寫道:
yes, only I recognised bby (I saw their album), but bby did not know me. let's have a gathering to meet each other??

好呀, 搵日去青衣城飲茶, 等我安排下先

monkichi,
你真係好記性

大宅

monkichi/RF

minna因為怕我哲哲帶走小妤私奔..所以依家"呢"埋唔敢出o黎..
rivus
哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****

首頁
23456...65

尾頁

跳至