懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有BB可唔可以飲利賓立 ?

冇聽過話唔可以, 我間唔中都有飲, 好好味

侯爵府

好媽媽勳章

我日日都有飲~
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

利賓納個label寫住適合孕婦飲用架
我耐唔耐都飲架 :mrgreen:
2子之母

公爵府

畀面勳章

完來啱大肚婆飲架,唔怪得我老公無情情買兩支輕味利賓立我飲啦,飲完仲問我要唔要,不過我驚飲得甜野多無再飲囉!!

別墅

如果怕太甜,可以沖稀d當水飲,或者加二片檸檬變成檸賓,好好味

洋房

我都飲佐好多

別墅

My friend said it will give short babies. My friend is very short and he said his mom gave him too much lee bun lap when he was a kid. Don't know whether it is correct. but I didn't drink it since I am pregnant and now the baby has very long legs :)

子爵府

今日飲利賓立時,無聊望吓佢D成份原來有"防腐劑" ,咁仲好唔好成日飲??

首頁

尾頁

跳至