自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買對新Boot比個囡??

大家有咩好提議, 邊度多款呀??
________________ KiuKiu媽媽

男爵府

Re: 想買對新Boot比個囡??

我覺得吉之島d款幾好

大宅

先施, 而家減價緊, 上星期買左對比我個女..好靚ah!

大宅

您系邊間先施呀, 上環個間好少款, 會唔會旺角多D款呀??

大宅

我係旺角買架, 但係係上環睇左款先, 兩間d款都係甘上下出入吾多ah.. 但係d size呢有可能旺角多d ! 有岩就買定大d啦, 因佢地吾特價又貴, 特價又無晒碼!

大宅

您個對買幾錢呀, 方唔方便講呢, 我見到好貴又大好平都有, 我都要去旺角睇睇先, 我系上環睇唔到合心意呢??

大宅

我買左對係292(原價就7xx)甘有50 coupon 即242, 我家姐買左255(原價就8xx ), 我覺得好抵ah, 甘架價錢係dr.kong都要啦, 不過就係斷碼lor, 所以我見到岩都買定吾同size架! discount做埋明天ja.. 要買就要快啦! 你去旺角睇下先啦, 不過吾好甘大期望ah, 因兩間d款都係甘上下lor!

大宅

Thanks!

首頁

尾頁

跳至