跳至

首頁

尾頁

大宅

天氣涼了, 反而食少左?

呢兩日天氣涼了, bb 本來食開 140 ml 奶, 呢 2 日竟然食得少左, 甚至半夜食 100 ml 都試過, 會係咩原因? 乜唔係凍 d, 會食多 d 嫁咩?
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

大宅

Re: 天氣涼了, 反而食少左?

e...... 你講開又好似係wor~!?

水晶宮

我個最近吃少左啊,之前每日大約吃32安奶,而家一日大約吃28安右右..

子爵府

我個 b 都係呀! 食開 120ml.
而家有時 60-70, 最多 90-100 咋.

我以為我個 b 胃口有問題咋.

男爵府

我阿b就大食左,
不過就

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

我bb就下午有兩餐會食少點,晚上和清晨就食哂同食得快一點,不知是否早晚天氣涼點有關呢
開心寶寶祉翹仔[/url]

洋房

我個b都係呀, 本來仍食到3.5-4.5安, 哩兩日唔知做咩只食3安-3.5安, 仲係要餵45min-1 hr, 好慘! 其實係咪關天氣事定係有咩影響佢胃口呢?
其實佢唔應該只食咁少, 因為都兩個月大啦, 上個月係健康院磅都有8磅10幾, 而家都應該有9, 10磅掛, 都仲係食咁少, 點算? :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至