跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 9)

貓貓Sharon 寫道:
jojolam,

I have enough Parkn receipt lar, pls give it to Sally lar!

cheukwing ma,

Your 地獄天使 is very "Short", can you wear it again for X'mas?

早晨呀......... sharon

你給我 email address 丫, 我要 e 件 north face 件野俾你睇呀

男爵府

安安,

Pls check email
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

安安 寫道:
[quote]
sheeta 寫道:
噢~~ 我而家至嚟報到添....

唔緊要... 你黎報到就黎喇....... 昨晚你打俾我時已經訓左.. 今日我再打俾你...

(其他人唔好八我重咩打俾 sheeta 呀)[/quote]

愉家 "傷" 妹嘜....你唔好話比我知你地約埋做愉家!!!!!
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

男爵府

mama1210,

I forgot the tel number of the 溜冰 teacher, pls pm to me, thanks.

男爵府

edmundma:
今晚好熱鬧呀,我都嚟呀. :mrgreen:

大宅

Good Morning!

Edmundma:
今朝向屋企樓下等村巴時見到Edmund係校車入面, 我同佢揮手, 佢又同我揮手, 佢真好乖呀

睇黎今晚好熱鬧...但係我唔黎喇 :cry: 要同霖霖溫書!!! :-(

Wingma:
唔制呀....無得食cheese cake...嗚...嗚....下次再encore得唔得jet?

男爵府

yeah,今晚真係好熱鬧。

伯爵府

早晨

伯爵府

felix 寫道:
edmundma:
今晚好熱鬧呀,我都嚟呀. :mrgreen:

今晚咪好齊人?????

男爵府

大口、小豬, 你地黎唔黎呀?

安安,我今晚會錄音比番你聽。不過cheese cake 就幫你唔到啦。

男爵府

俾幾張相大家睇下吖... 係欣愉嘅halloween party衫...

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/cheng_mama/album?.dir=/7942&.src=ph&.tok=phiZc3DB9b9R4Ce3

伯爵府

EdmundMaMa 寫道:
大口、小豬, 你地黎唔黎呀?

安安,我今晚會錄音比番你聽。不過cheese cake 就幫你唔到啦。

佢地都要評估喎.........人地都唔會黎架喇....呵呵

cheese cake 我夠識整啦......我唔得閒整之嗎......等我星期六整一個俾 sonia 食.........

伯爵府

sheeta 寫道:
俾幾張相大家睇下吖... 係欣愉嘅halloween party衫...

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/cheng_mama/album?.dir=/7942&.src=ph&.tok=phiZc3DB9b9R4Ce3

欣愉好靚女呀, 大個左好多........與此同時, 我都見到你, 你個肚都大左好多........都係咁靚!!!!

男爵府

溜冰

Just discover a very 平靚正溜冰course from bk today, I will apply for Tung Tung, anyone interesting?

$440.00 for 5 course (course number - YSAKLN00065)
Sunday - 12:30 to 1:00 (Star from Nov 13)

大宅

Sheeta:

我都睇左欣愉d靚相, 好可愛好靚女呀!!!

安安:

你問左小豬同healthyan聽晚上完堂之後點未呀?

伯爵府

明天我同小豬, popoma, healthyan 的小朋友普通話班開喇

我地又有飯局........以後真係忙不停呀.........

有排....傾呀

大宅

hi all,
你地就好啦~今晚可以gathering~
我今日就好upset,因為姑奶不能幫手帶仔去學畫畫,前日仔仔睇左醫生,今朝又輪到妹妹發燒,感冒開齋睇醫生,做亞媽既我真失敗..... :-( :-(

男爵府

安安 寫道:

cheese cake 我夠識整啦......我唔得閒整之嗎......等我星期六整一個俾 sonia 食.........

明啦,吃不到的 cheese cake 是酸的。 :mrgreen: :tongue:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

hi, 又嚟報到先, 你地party多數夜晚, 我就嚟唔到join 你地玩, :-( :-(

男爵府

qq媽媽咪 寫道:
hi, 又嚟報到先, 你地party多數夜晚, 我就嚟唔到join 你地玩, :-( :-(

有我陪妳 :-( , 欣愉9點一定要上床瞓, 但我地差不多7點至湊佢... 好趕吖... :-(

首頁

尾頁

跳至