跳至
[元朗區] Smart English

首頁

尾頁

男爵府

Smart English

有冇媽咪比小朋友到smart english玩playgroup. 如何?
除了kid's corner有冇其他介紹. Thanks!

伯爵府

Re: Smart English

Hi ching828,

我都想知多D有關playgroup的informations! 我check

男爵府

Hi Hin.com,

我個女已然2歲, 係kid's corner讀左有4個月,今個星期係最後一堂, 之前讀左8堂再報原因, 因為冇咩選擇, 而且轉左miss後, 覺得冇以前咁好, 之前一齊上堂d媽咪完左8堂後, 都冇再報, 可能d小朋友可以返nursery, 所以冇再上掛?

禁止發言

伯爵府

Hi Ching828,
請問smart english係邊度???咁你係咪覚得Kid's corner依家無咁好呢???你女女未上pre-nursury嗎???係呢,kids corner幾點上堂??? Sun only??

伯爵府

Hi Christie,

0930-1100, it is too early for me 咁點解你又要轉去kids corner??你囝囝幾大??聽聞天水圍Zenith幾好喎 做咩唔讀?? $125 for 1.5hours,都算平過 kids corner!! 你有無聽過smart english??知唔知好不好??
Thanks

男爵府

Hi Hin.com,

smart english 系大橋街市對面, kid's conrner 比我感覺係冇以前咁好, 只係個人意見, 佢地一至日都有course, 睇下你上邊班, 我冇比個女返pre-school, 等出年先返幼稚園, 你係咪住係元朗?

民房

Dear Ching 828,
Which class is your daughther? Which miss? I just joined Kid's Corner, I think my son's miss is ok...

伯爵府

Hi ching828,

係呀!我係住元朗 ,大橋街市對面???係咪即係有糖果,報紙檔,凍肉店

大宅

畀面勳章

請問smart english幾多號電話.

男爵府

Dear reneen,

我個女讀星期六11點, Teacher係Miki. 你呢? 讀邊班呀? :-P

禁止發言

民房

Dear Ching828,
my miss is Christy, she is good...my son love her very much...you last time which miss?

男爵府

好媽媽勳章

http://www.selchk.com/

伯爵府

Hi bobo,
請問1歲bb係咪未可以上smart english??我上

禁止發言

男爵府

好媽媽勳章

基本上佢地係收 2.5 歲以上 bb, 佢地唔係好似 kids corner 果 d 咁有 bb 班 or playgroup 架, 佢地真係教英文, 雖然 2.5歲果 d 班都係好似唱遊咁, but 太細根本唔知亞 sir 講咩, 又唔識表達, 只識喊, 教佢果個辛苦, bb 又唔知係度做咩, 因為唔比父母陪同上堂架, 我諗各位媽咪要考慮清楚, 因為 smart english 性質唔同, 我自己大仔就係呢度返左兩年英文啦, 我同呢間 centre 無關係o既, so 我唔會猛叫你地去報名, 我只係講出我見解, 另外, centre 都好似有成人英文班架, 可以打去問下 :lol: :lol:

大宅

bobo,

好耐無見你呀??

你上次有無參加Halloween Party,上次同一個媽咪傾偈,係咪你呀??

我阿B仲讀緊,幾好呀!
bobo 寫道:
基本上佢地係收 2.5 歲以上 bb, 佢地唔係好似 kids corner 果 d 咁有 bb 班 or playgroup 架, 佢地真係教英文, 雖然 2.5歲果 d 班都係好似唱遊咁, but 太細根本唔知亞 sir 講咩, 又唔識表達, 只識喊, 教佢果個辛苦, bb 又唔知係度做咩, 因為唔比父母陪同上堂架, 我諗各位媽咪要考慮清楚, 因為 smart english 性質唔同, 我自己大仔就係呢度返左兩年英文啦, 我同呢間 centre 無關係o既, so 我唔會猛叫你地去報名, 我只係講出我見解, 另外, centre 都好似有成人英文班架, 可以打去問下 :lol: :lol:

男爵府

好媽媽勳章

思思, hihi, 你亞 b 扮咩架? 我有 join party 呀, 兩個仔都有去玩, 我仔叫 thomas 呀, 我唔知你係邊個 tim, 可能見過傾過都唔知, 真係 sorry 呀, 有機會你真係要自我介紹下

禁止發言

首頁

尾頁

跳至