自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

大家今日買唔買到太陽報呀?

我樓下OK賣$2 (冇紙巾送) 一早就賣晒喇~
木村

男爵府

Re: 大家今日買唔買到太陽報呀?

我奶奶晏o左落街,太陽 / 東方都賣晒 ! :-( 唯有買返 apple daily,但係o係附近 d 垃圾桶就見倒好多完整未睇的報紙被人棄置o左,我覺得咁樣真係非常浪費、唔環保 ! :evil:

公爵府

好媽媽勳章

我買左一份, 我唸我都換唔到出前一丁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我係訂報紙的, 所以一定有, 今朝派黎我已經第一時間剪咗兩張印花, 麥當奴券俾大仔放學買嘢食用(已用咗), 出前一丁券, 因為我要帶細仔出婆婆到之後返工, 而婆婆屋企樓下有百佳, 所以今朝八點幾換果時, 都有大量存貨, 我見有好多人想換好多張, 但收銀員唔俾, 話每人只限換一張喎. ^o^

公爵府

我2:30才買newspaper, 好彩係d屋村都買到($3份) 有紙巾送!

我都換到出前一丁
仲有好多

侯爵府

好正喎, 可惜我要番工.

大宅

我都覺得太陽報今次送得好好, 之前送麥當奴 $3 蚊現金券, 我買一塊薯餅俾細仔食都可以用, 星期日送朱古力在百佳免費換, 但我唔經, 所以冇換到, 下次又唔知送咩呢???
:-P

伯爵府

換左啦, 好鬼正 我d人買成10份報紙

大宅

唔怪得今朝送女坐校車時見成街人響樹搶報紙啦....仲以為有大新聞添...
Pretty Princess Petite Prince

大宅

我買左兩份,有一份剪左d卷之後比人o地睇,第二份自己睇,我買報紙前會留意有乜野好野先至買 咁樣係咪好衰呀?

子爵府

我換唔到丁面啦!!!! :-( :-( :-(
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

聽日係送一包"珍珍燒烤味薯片"價值$6.6 (百佳)
旺角間百佳,出前一丁大量存貨,冇限每人換幾多喎~
我都已經用晒2張優惠券ru~
木村

首頁

尾頁

跳至