跳至

首頁

尾頁

大宅

最新秋冬bb+童裝系列

hihi,

upload 左最新秋冬bb+童裝啦!
得閑嚟睇下啦!
[url=http://photos.yahoo.com/bebehouse_2005 ]click here--> BeBe House 秋冬bb+童裝[/url]

歐美出口貨: *(bb size + 2歲 - 7歲)
(Carter's, Gymboree, Adams kids, Old Navy, Next, Gap, Timberland, Barbie, Thomas, Disney's, Oshkosh, Oilly, Mezzo Piano & Strawberry Shortcake...etc

男爵府

Re: 最新秋冬bb+童裝系列

去親都無人

大宅

係邊樹嚟架

大宅

Spiderman_mama,

係屯門中央圖書館隔離個栢麗廣場,行中間樓梯落,右手邊望就見到架啦
shop tel: 3165-1900

文里靜里,
aiya...妳係咪朝早去呀? 下午至開門架..
我地日日開鋪,無休息,好勤力架!
shop hours:
一至五: 1:00pm - 8:00pm
六&曰: 12:00noon - 6:00pm

珍珠宮

好媽媽勳章

Cannot open the album.

別墅

Ingrid.A.Mommy
我星期六去左你舖頭啦,買左條聖誕裙及白色jacket, 我好鐘意呀. :-P
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

大宅

YanYan0116,

sorry, 無上嚟幾日...仲開唔開到呀? 我自己開到album喎..唔知點解呀..如果唔得,我try email 妳試下...

kny_fiona,
aiya...我Sat 係屋企同朋友BBQ偷懶請假 ,miss 咗meet 妳tim..個條紅色毛毛頭dress,我自己都超鐘意,好cute! 女仔最多靚款揀
我地每個月都有新貨,啱啱this week 又show埋頸巾仔,冷帽仔同手襪仔,仲有時做斷碼Sales,妳得閑就多d過嚟睇睇啦!

別墅

哈哈, 我同你個Friend好有緣, 之前係輕鐵見過佢, 仲同佢傾過計, 當時係佢身邊仲有另一位靚 女, 吾知係咪你來呢?? 我weekend至翻屯門, 所以你有新衫for 8-12months的bb女, 可否影相email 比我睇下呀?!

我仲想搵頂聖誕cap, for 我女女星期六去studio 影相嫁.
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

大宅

kny_fiona,

my friend, Phyllis 話妳囡囡好得意,studio 相遲d upload 上嚟睇啦! BTW, 佢身边個係her daughter靚女...我係靚太ma...hehe...

Christmas hat, upload 咗兩張christmas hats...but 粉紅色聖誕mini帽可能襯唔到妳條red Christmas dress,try d pink clothing la...And我有頂紅色Santa 帽...show 咗係album, 可从外借俾妳影相..我囡囡 last year Christmas set 嚟...but 妳Sat 要, 點攞呀?!
BTW, studio 相係边間影呀?!

男爵府

hello Ingrid.A.mommy:
你間鋪係邊架?

別墅

Ingrid.A.Mommy,

紅色Santa 帽好掂呀, 我一直都搵吾到, 好想借來影相, 我係牛頭角翻工, 可以嗎?? 粉紅色個頂係幾多cm?? 有冇彈性嫁, 我都想買呀!

另外, 我仲想買鮮紅色鞋或襪仔呀.

好心急呀!

studio 係 mybb!

大宅

luisiujing,

係屯門市中心公共圖書館隔離個栢麗廣場,行中間樓梯落,右手邊望就見到架啦 (屯門栢麗廣場一樓130鋪)
shop hours:
六&曰 : 12:00noon - 6:00pm

* 記得mention係BabyKingdom mommy club 攞張vip member card!
(and, Aeon card 做緊dicounted offer also...未知幾時完)

P.S. 下面簽名相有條link.

男爵府

Ingrid.A.Mommy 寫道:
luisiujing,

係屯門市中心公共圖書館隔離個栢麗廣場,行中間樓梯落,右手邊望就見到架啦 (屯門栢麗廣場一樓130鋪)
shop hours:
六&曰 : 12:00noon - 6:00pm

* 記得mention係BabyKingdom mommy club 攞張vip member card!
(and, Aeon card 做緊dicounted offer also...未知幾時完)

P.S. 下面簽名相有條link.

ar........thanks!!!!!!

別墅

Ingrid.A.Mommy,

我地影完相啦, 有著係你度買個條裙呀, 你睇下啦 http://www.mybb.hk/photo/KeldaTsang?page=1

大宅

wei, Fiona,
wow! d 相好靚!Angel look 我最like...red Christmas 好sharp 呀,要借嚟貼係shop 啦! pink hat 唔啱size 呀?!but 紅色夠搶眼

BTW,
upload 咗 可愛小手套...
BeBe House - 出口bb衫,兒童服飾&玩具精品

首頁

尾頁

跳至