意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92837

有無類似玩具反斗城的網床?

別墅

國民生產總值:640

有無類似玩具反斗城的網床?

想買一張網床可以提升起作為睡床兩用, 玩具反斗城最平$899, 請問其他地方有得賣嗎?

大宅

國民生產總值:2708

Re: 有無類似玩具反斗城的網床?

siusuet,
Kindly check your pm!

大宅

國民生產總值:2399

我係chicco見過有的 or mother care都應該有架.

大宅

國民生產總值:1747

我8月時係mothercare 見過, 你可以去睇下.

別墅

請問邊度有mothercare 的shop ? 九龍灣德福有嗎?

男爵府

國民生產總值:5295

jusco都有...mothercare新世紀都有啊!

大宅

國民生產總值:1948

siusuet 寫道:
想買一張網床可以提升起作為睡床兩用, 玩具反斗城最平$899, 請問其他地方有得賣嗎?

mothercare有,好似$799兩層(冇轆),$699一層,不過上層到bb4個月就唔啱用啦,因為識番身會好危險(個sales話),我最後都係去chicco買左$12xx,用pampers印花,折左$799,佢都可以有兩層,不過要pay additional,所以淨買一層,有轆既,你可以一次過去沙田睇晒,個度有mothercare, toyrus,chicco & 荷花

別墅

thanks !!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.