意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241052

點樣可以將BB既時差轉番正常??

男爵府

國民生產總值:6608

2019勳章

點樣可以將BB既時差轉番正常??

我依家七個月, BB成日夜晚醒, 日頭就不停訓, 點樣至可以將佢既時差轉番正常 ?-(

大宅

國民生產總值:2399

Re: 點樣可以將BB既時差轉番正常??

佢係你個肚裡面又點知日夜的分別呢

別墅

國民生產總值:588

佢應該是跟你的生理時鐘的,你睡佢睡,你醒佢醒!

男爵府

國民生產總值:6608

2019勳章

hym2005 寫道:
佢應該是跟你的生理時鐘的,你睡佢睡,你醒佢醒!

我都知, 但係佢依家真係倒轉左d時差 :-(

我朋友教我推下個肚, 推醒佢, 但係佢真係訓得好嚴重, 推極都唔醒, 反而我個肚推到好鬼死痛, 都唔知可以點.....唉!!!

大宅

國民生產總值:1206

睇書教可以係日頭時拉開件衫
比太陽晒佢, 再同佢講係日頭, 要起身咁囉
因為佢地會對光有反應

我周不時日頭時都會輕拍佢等佢醒d
同佢玩下~
咁等佢日頭郁多左, 夜晚又無人攪佢
佢自自然然就會訓架~

別墅

國民生產總值:618

我依家20週,剛剛覺胎動冇耐,已經發覺bb係夜遊神啦。佢每日大概食晚飯時間就開始醒,我11-12點瞓的時候佢就更加勁郁,睇怕我真係要試吓日頭搞吓佢啦。

複式洋房

國民生產總值:279

我而家9個月,我個B都係噤,當我睡覺時佢就鬼噤精神,不停郁,搞到我無覺好瞓。但中午時段就成日瞓,我見佢唔郁,幾驚佢係肚裏面出事!
希望佢出世之後會調較返好D時間!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.