意見反饋
義工

產前產後 今日: 21|主題: 241060

BB個腎大了小小

民房

國民生產總值:24

BB個腎大了小小

20周左右做了結構性超聲波檢查,醫生話BB個腎大了小小,再安排我再照多一次,有無人同我一樣,我想聽下其他人意見,因為我有些擔心。

大宅

國民生產總值:1545

Re: BB個腎大了小小

我bb之前都係,22週o左時大o左d,之後26週照已經正常番

醫生話男仔好多都係咁,你o個個係咪仔?

子爵府

國民生產總值:14766

vc_w 寫道:
20周左右做了結構性超聲波檢查,醫生話BB個腎大了小小,再安排我再照多一次,有無人同我一樣,我想聽下其他人意見,因為我有些擔心。

我阿b都係個腎大左小小架, QE都有keep住同我照超聲波, 而家36週喇,阿b個腎只有好輕微大, 佢話都冇咩問題, 生完出黎有問題既話就睇兒科, 我最初都好唔開心, 唸起醫生話阿b個腎大左小小就好想喊, 好似冇人幫到阿b咁, 而家後期都放鬆左喇, 所以你唔好太擔心, 阿b一日一日長大, 佢個腎會正常番架, 我之前都有問過呢度bk既媽咪, 都有d BB係咁既情況, 不過佢地果d BB已經出左世, 而家都冇事lu, 你唔好太擔心呀, 真係會影響bb架, 我最初都成日好擔心, 攪到d磅數好難先至升到, 你都放鬆d啦

民房

國民生產總值:24

多謝你們安慰我,我個BB是女仔,醫生話多數是男仔個腎會大小小,女仔屬小數。醫生都叫我不要擔心,我現在都不去想這個問題,我怕影響BB,到BB出世先算。

公爵府

國民生產總值:28259

take it easy 啦
我馱囝囝時, 都同我講, 照到得一個腎, 但都冇辦法, 已成定局喇, 生左出黎, 健健康康就心滿意足.

我囝囝而家 6 個月啦, 而家繼續去做檢查, 出年一月覆診, 但我已接受左得一個腎既事實, 呢 d 都係天意, 早 d 知道, 開心 d 小心 d 照顧 bb 仲好

你睇下我囝囝, 個樣一樣咁抵打
[/url]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.