懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人照過4d,有無好介紹&幾$

請問有無人照過4d,有無好介紹&幾$

Thx!

禁止訪問

Re: 請問有無人照過4d,有無好介紹&幾$

大宅

黃樹邦醫生
旺角惠豐中心15/F
TEL:27872818, 27628953
如果去黃樹邦,其實可以唔去自己個醫生做一次產檢,因為佢先照2d(即產檢),如果bb位置好, 就會同你照4d, 又可在照4d之前先問醫生

大宅

想問去黃樹邦度照4D係咪只係$480?
(有2D,有4D,有相,有DVD,重有藥?)
咁咪好抵囉!!
定係我get錯你既意思呀?
另外想問4D會唔會check埋bb個size同週數match唔match架?(如bb太細,左右手腳唔一樣長短~~)

[quote]由 mmff 於 2005-11-02 12:23:59
黃樹邦醫生
旺角惠豐中心15/F
TEL:27872818, 27628953
如果去黃樹邦,其實可以唔去自己個醫生做一次產檢,因為佢先照2d(即產檢),如果bb位置好, 就會同你照4d, 又可在照4d之前先問醫生

伯爵府

mytsoi:
我31號去咗黃樹邦度照,開頭佢用2D,之後我同佢講想睇下bb個樣,佢先用4D照比我睇乍,如果你想要相,要預早喺照前同佢講,到照到你滿意既畫面你要即時叫佢编相比你,如果唔係,佢唔會比你ga!之後佢會比一隻DVD你,佢會問你要唔要藥,你唔要藥只收$400.
佢又會話比你聽bb幾重同照倒既週數!
重有你而家幾多週呀?28週照會清楚啲!

禁止訪問

大宅

我book咗黃醫生下個禮拜二照啦!好緊張呀!
其實2d同4d有咩唔同架?
咁d相係照2d果時叫佢print,定係4d果時呀?
可以print幾多張?
唔好意思,我比較多問題問!因為呢個係第一胎,好多嘢都唔識!
希望大家唔好厭我煩啦~~hehe

伯爵府

我係4d時叫佢print ga!

大宅

米奇BB:
咁你要佢print咗幾多幅相呀?
佢會唔會講解返邊度係bb個頭仔,手仔同腳仔咁架?
定係要主動問佢問題,佢先講?
因為係政府照果次,個醫生剩係問咗我同我老公係咪第一次照,根住就全程無出過聲啦~~
等我哋重以為之後會見多次醫生,睇report同解釋返tim~~
所以果次照咗都唔知照咗d咩!剩係知"無咩大問題"...

首頁

尾頁

跳至