自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

網上行續約有咩新優惠?

如題!

男爵府

Re: 網上行續約有咩新優惠?

佢剛剛打o黎話: $155 sign for 18個月 + 送18個月 "Now" TV. Is it ok?

洋房

那nowTV送那幾個台呀?

男爵府

Index99
普通台咋,of course not Disney nor movies channels 啦!

洋房

事源我剛續約189包6M無限上網, 送nowTV 10-14台, 24hr新聞台, 再送一個收費channel(我選HBO) 囉, 見你155包nowTV, 當堂跳起, 我重同nowTV自費加左Disneychannel連PlayhouseDisney套餐HKD40一個月.....

即總共比189+40=239囉, 唔知有無比人扼

男爵府

Index99

OIC.

我都唔知送边幾個台咖,等我今晚問淸楚我hubby先,我只有問佢送Disney channel得唔得,佢話要加$30,the same for HBO 咯.So I think if you are paying $189+$40=$239 for 6M + HBO + Disneychannel連PlayhouseDisney then should be good deal la.

Besides, 我都唔記得我係3M定6M. 真係要check下先. :mrgreen:

大宅

我噚日剛續約18個月,
6M無限上網, 送nowTV 基本台, 另加送三個收費台
1)24hr亞視新聞台(指定), 二個自選,
我要左HBO及Disneychannel.....

Total : $ 189
18個月之後都係 $ 189 

洋房

呀.........我sit左啦

首頁

尾頁

跳至