意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 7|主題: 133695

[搵食推介] 有冇人知道AMP有間日本自助餐?

洋房

國民生產總值:354

有冇人知道AMP有間日本自助餐?

有冇人知道AMP有間日本自助餐? 叫什麼名 及有冇電話及地址?

大宅

國民生產總值:1431

Re: 有冇人知道AMP有間日本自助餐?

叫白木屋, 我今日下午去食, 好抵, 48元無加一, 食完回來話你知好唔好食

地址: 觀塘觀塘道418號創紀之城五期apm L6-3號舖
電話: 2561-8188
明日之<猩> - 卓彥

伯爵府

國民生產總值:15782

2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Hi, 曳人,

你食完返黎未?

有セ好介紹? 有冇拉麵食?
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

水晶宮

國民生產總值:52917

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Me 2. I also want to know the feedback....

大宅

Charitymami 寫道:
Hi, 曳人,

你食完返黎未?

有セ好介紹? 有冇拉麵食?

佢無拉麵, 但有魚生飯, 冷麵.
抵 到 痺 ,雖 然 野 食 款 唔 多 , 但 再 強 調 48元 免 加 一 , 想 點 .
尤 其 凍 豆 腐 ,我 覺 得 好 有 水 準 ,重 有 其 他 野 ,都 唔 錯 ,雖 然 無 魚 生 果 d貴 價 野 ,但 食 物 水 準 真 不 錯 ,apm環 境 一 流 , 不 過 我 諗 千 祈 唔 好 搭 正 一 點 去 , 如 果 唔 係 要 同 心 爭 就 會 影 響 左 心 情 同 食 慾 , 我 地 12:42分 去 到 ,就 到 食 得 幾 自 在, 時間係一個鐘, 要比晒錢先入場食~~~
星期一至五先有lunch buffet, 六日無架

明日之<猩> - 卓彥

水晶宮

國民生產總值:52917

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Thanks, 曳人!

子爵府

國民生產總值:13134

2019新春慶豚圓 2019勳章

曳人,

請問是自己取或是order 來呢?? 魚生飯是三文魚/幾種魚呢??小童3歲需要收費嗎??

伯爵府

國民生產總值:15782

2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

曳人,

Thanks!

早D去就要早D蛇出去, 得一個鐘食 & 要同人爭, 等我諗諗先。
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

CMMANDY 寫道:
曳人,

請問是自己取或是order 來呢?? 魚生飯是三文魚/幾種魚呢??小童3歲需要收費嗎??

hi, cmmandy,
是自取的, 所以都要手快有手慢無, 但佢地添加得都好快
魚生飯是三文魚粒加d青瓜同蟹籽, 佢係整好放係個盤度, 你要時有個姐姐"筆"好一碗碗係度
小童3歲唔知駛唔駛錢, 你可以打去問下
明日之<猩> - 卓彥

大宅

Charitymami 寫道:
曳人,

Thanks!

早D去就要早D蛇出去, 得一個鐘食 & 要同人爭, 等我諗諗先。

如果食得趕就唔好啦, 我最想12點去添呀, 實會覺得好抵食
明日之<猩> - 卓彥

子爵府

國民生產總值:13134

2019新春慶豚圓 2019勳章

曳人 寫道:
[quote]
CMMANDY 寫道:
曳人,

hi, cmmandy,
是自取的, 所以都要手快有手慢無, 但佢地添加得都好快
魚生飯是三文魚粒加d青瓜同蟹籽, 佢係整好放係個盤度, 你要時有個姐姐"筆"好一碗碗係度
小童3歲唔知駛唔駛錢, 你可以打去問下 [/quote]

曳人,

Thanks! 看落真是唔錯喎, 等我找日試下先, 我囡囡好鍾意食三文魚魚生的

大宅

[/quote]

曳人,

Thanks! 看落真是唔錯喎, 等我找日試下先, 我囡囡好鍾意食三文魚魚生的 [/quote]

果度無魚生食既WOR............
明日之<猩> - 卓彥

大宅

國民生產總值:2405

不過, 我食過,價錢係抵,但食物麻麻地, 以前在BK睇到有人話有一碟仔三文魚刺身送, 但我去個人就話無,因為那是以前的Promote, 現在沒有了,使我覺得有點失望. :cry:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.