興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人用緊 SANYO S103手機呀~~~

我想問下點先可以整MP3鈴聲呀

男爵府

Re: 有無人用緊 SANYO S103手機呀~~~

MP3唔可以當鈴聲架!!!
鈴聲要去smartone IN download 架!!!
wallacemama

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

lui_BB 寫道:

嗯, 你轉O左用呢部手機呀? 第日可以交流下噃!!

大宅

俾錢數碼通解鎖要八佰幾蚊,先達那裡到可以找到可能平D

男爵府

小倩

唔係我用, 你我老公用ar~

wallacemama

我就係知道MP3唔可以當鈴聲, 但我聽人講唔知點樣將首歌cut頭cut尾, 再唔知點樣就可以做mp3鈴聲wo
(就係中間有好多唔知點樣做, 所以未問下大家識唔識law)

史力奇

如果比8舊去解鎖就唔係o甘底, 不過佢話用左部機好似18個月後, 就可以免費解鎖wo

大宅

要等個約完左係可以免費解鎖,但你想

子爵府

醒目開學勳章

how about the java games??

大宅

係可以自己整mp3鈴聲架~不過好似要dl一個程式先架~
但係要dl d咩我就唔知啦~

因為我老公都係用緊呢部機...佢係自己整架~

子爵府

醒目開學勳章

Can you tell me how to fix it??

子爵府

醒目開學勳章

finally I found it. who interested in this? please pm your email.

nicole_leung 寫道:
係可以自己整mp3鈴聲架~不過好似要dl一個程式先架~
但係要dl d咩我就唔知啦~

因為我老公都係用緊呢部機...佢係自己整架~

男爵府

pls pm to me.

thank you

民房

Please email to me

Thank you

民房

lui_BB 寫道:

有有有...有方法可以自製mp3鈴聲的...
http://www.nurs.or.jp/~calcium/3gpp/
只要下載軟件便可使用了...但是setup要設定為
"NTTDoCoMo Ring-Tone-Motion機種"...而開啟
3gp convertor后便要選擇"音訊+視象圖片,
音訊流量80kbps(立體聲),檔案大小500kb"...
只要把你想轉的file拉入白色框框便行了...
但是但是但是...安裝這個3gp convertor前...
要先安裝quicktime喔...否則會出現error的...
http://hotdl.com/dl/download.php?id=605&plusp=f

這個網址是下載quicktime

首頁

尾頁

跳至